Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Eskişehirspor-Fenerbahçe maçı hakem yorumu - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR.COM / BÜLENT YAVUZ

        Fenerbahçe lider oldu olmasına ama beraberinde de hakem kararları gündem yarattı. Öncelikle Fenerbahçe'nin verilmeyen çok net bir penaltısı var. Elle oynamanın başka tarifi olur mu? Hakemin görmemesini asla mazeret olarak kabul etmem. Ancak 1. yardımcı hakem ve 5 nolu asistan hakemin de hiçbir katkı yapmadıklarını söylemeden geçemeyeceğim. 6 tane göz var, mutlaka 1 çift gözün görmesi lazım.

        Fenerbahçe'nin kazandığı penaltıya gelince... Eskişehirli sporcu Emre ile Nani arasındaki mücadele herhangi bir suç teşkil etmiyordu. Yani bir vurma, çekme, basma ya da iteleme yok. Hakem ne gördüyse anlamak zor. Beyaz noktayı gösterdi. "Vermediği penaltının etkisi altında kaldı" diyenler var. "Tecrübesiz, genç" diyenler var. Ama ne olursa olsun göğsünde FIFA kokartı olan bir hakem buna penaltı veriyorsa söyleyecek lafım yok! Bunun hesabını zannediyorum MHK Başkanı Müftüoğlu sorar.

        Bir başka büyük hata, Eskişehirsporlu Alpaslan'ın direk kırmızı kartla atılmasıdır. Mehmet Topal sarı aldı, doğruydu. Ama Alpaslan'ın hiçbir kusuru yoktu. Bırakın kırmızıyı sarıyı bile gerektirecek bir müdahalesi yoktu. Hakem burada önemli bir yanlışa daha imza atarak notunu hayli düşürdü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ