Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Almanya Hakan Çalhanoğlu: "Performansımdan memnun değilim" - Futbol Haberleri

        Hakan Çalhanoğlu, Kölner Express'e verdiği özel röportajda öz eleştiride bulundu. "Bundesliga'da ilk yarı performansımdan ben de memnun değilim" diyen Hakan, kendisinden beklenen çizgide olmadığını kabul etti.

        Sözlerini "Herkes gibi, benim de kendimden beklentilerim yüksek" diye sürdüren Milli oyuncu, Leverkusen'deki ilk sezonunda çok frikik golü attığını, maçların skorunu belirlediğini ve kendisinden bugün de aynı şeyin beklendiğini vurguladı. Kendisi gibi eleştirilerin odağında olan Bellarabi için de yorumda bulunan Hakan, "İnsanlar benden ve Karim'den çok şey bekliyor. Bir maçta bu beklentileri karşılayamayınca ikimize de tepki oluyor" dedi. Soğuk bir insan gibi görünmesine karşın duyarlı biri olduğunu bundan dolayı bazen gelen tepkileri çok kafaya taktığını dile getiren Hakan Çalhanoğlu, "Aslında bunları kafama takmadan sahaya çıktığımda daha iyi oynadığımın farkındayım" itirafında da bulundu.

        Leverkusen Teknik Direktörü Roger Schmidt'in kendisiyle sürekli konuştuğunu ve hocasının kendisine özel hayatında işlerin yolunda olup olmadığını bile sorduğunu da söyleyen Hakan; "Onun tam desteğini hissediyorum. Ama sonuçta formumu yükseltmek benim işim. Bunu ben çözmeliyim. Son üç sezonda Hamburg, Leverkusen ve Milli Takım'la çok maç yaptım. Belki bunun da etkisi vardır. Ama yine benim bununla baş etmem gerekiyor" diye konuştu. Özel bir fitness antrenörü tutup haftada iki, bazen üç kez ek antrenman yaptığını da açıklayan yıldız orta saha oyuncusu; kariyeriyle ilgili bir soru üzerine ise Almanya dışına çıkmayı düşünmediğini söyledi: "Bir rüyam var. Leverkusen'da şampiyonluk kazanmak. Bunu gerçekleştirmeyi çok istiyorum. Elbette, geleceğin neler getireceğini bilemezsiniz. Hele futbolda... Gelecek aylar, Avrupa Şampiyonası neler getirecek bilemiyorum. Ama bir noktada çok açığım: Yurt dışına gitmek istemiyorum. Almanya'da kalmak istiyorum. Her şey yolunda giderse Bayer Leverkusen'dan ayrılmam. Burada ihtiyacım olan her şey var; çok mutluyum." Özel hayatıyla ilgili sorular da yanıtlayan Hakan, devre arasında umreye gittiği için çok mutlu olduğunu ve bu yolculuğun kendisine huzur verdiğini söyledi. Genç yıldız, EURO 2016 sonrası nişanlısı Sinem ile evlenmeyi planladıklarını da sözlerine ekledi. (NTVSpor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ