Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Euro 2016 Oğuzhan Özyakup: "Zlatan vardı ama ben yoktum" - Futbol Haberleri

        A Milli Futbol Takımı'nın yıldızı Oğuzhan Özyakup, İsveç ile oynayacakları hazırlık maçı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

        İşte genç yıldızın açıklamaları;

        "Sezon başında güzel bir kamp geçirdim. Hollanda, İzlanda maçlarından sonra. Tabii ki her futbolcu için motive edecek bir şey şampiyona. Genç yaşta böyle bir turnuvaya katılmak bence hayal edilebilecek en güzel şeylerden biri. Her milli formayı giydiğimde çok heyecanla giyiyorum. Elimden gelen her şeyi yapıyorum. Kulübümde de öyle. Benim için güzel bir hedefti. İnşallah EURO 2016'da güzel anlar yaşayacağız. Şampiyon olursun, olmazsın ama Avrupa Şampiyonası'na katılmak istersin. Beni de motive eden şeylerden biri. Elimden gelen her şeyi yapıyorum."

        "Bizim için en önemli şey en iyi şekilde hazırlanmak. Ama çok zor noktalardan geri döndük. Bunu ispatladık inancımızı kaybetmedik. Hocamız her zaman o güveni verdi. Yapabileceğimizi bizi inandırdı. Her takım güçlü. İspanya olsun, Hırvatistan olsun. Çekler'le grubumuzda da oynadık mağlup ettik. Kendimize inancımız sonsuzdur. Zor maçlar olacak ancak kendimize tamamen güveniyoruz"

        "HER MAÇA DAMVA VURMAK İSTİYORUZ"

        "Fatih hocamız da her zaman maça damga vurmak ister. Topa sahip olmak ister. Burada çok teknik kapasitesi yüksek oyunculara sahibiz. Herkes birbirini çok iyi anlıyor. İşimi de kolaylaştırıyor. Her bölgede teknik kapasitesi yüksek oyuncular var. Bu benim ve diğer oyuncuların avantajına. Biz takım olarak savunmayı çok iyi yapmaya başladık. Özellikle son 4 maçta. Bu da bizim özelliklerimizi daha da arttırdı."

        "IBRAHIMOVIC VARDI AMA BEN YOKTUM"

        "Ibrahimovic çok büyük bir oyuncu. İsveç'in güçlü bir kadroya sahip olduğunu biliyoruz. Yakından tanıdığımız üç tane isim var. İyi bir takıma sahipler. Tabii ki büyük bir isim ama İsveç'in her zaman iyi bir takıma sahip olduğunu biliyoruz. İyi bir maç olmasını diliyoruz."

        Öte yandan Fatih Terim'in 2014 yılında İsveç'le maç yaptıklarını hatırlatması üzerine konuşan Oğuzhan, "2014'te İsveç'le oynamıştık hocam hatırlattı şimdi. O zaman Ibrahimovic vardı ama ben yoktum" ifadeleri gülüşmelere neden oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ