Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Dünya basını Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olayları konuşuyor! - Trabzonspor Haberleri
        1

        Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Avni Aker Stadyumu'nda oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasının çıkan olaylar nedeniyle tatil edilmesi, yabancı basında da gündem oldu.

        2

        Sarı-lacivertli takım 4-0 öndeyken karşılaşmanın 89. dakikasında Trabzonlu bir taraftarın, karşılaşmanın çizgi hakemi Volkan Bayarslan'a saldırması ve maçın tatil edilmesi yabancı basında geniş yankı buldu.

        3

        İngiltere'nin önemli gazetelerinden The Sun, manşetten duyurduğu haberinde, "Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasında taraftar hakeme acımasızca saldırdı" manşetini atarken, Hollandalı yıldız Van Persie ve Nani gibi isimlerin de bu olaylara şahit olduğunu ve sahadan hızlıca soyunma odasına kaçtıklarını yazdı.

        4

        Gazete ayrıca, bu tip olayların Türkiye'de sık yaşandığını ve daha önce de Trabzon'da bu olayların olduğunu okuyucularına duyurdu.

        5

        Fransa'nın önemli gazetesi L'equipe de, Trabzon'da yaşanan bu olayı, "Türkiye'de hakeme saldırıldı ve karşılaşma iptal edildi" manşeti ile verdi.

        6

        Yunanistan'ın SDNA internet sayfası, manşetten geçtiği haberde, "Türkiye'de şok! Yardımcı hakeme saldırdılar" başlığı atıldı.

        7


        Amerikan FTW Soccer, "Kızgın taraftar maç sırasında hakemi dövdü" manşeti ile olayı okuyucularına duyurdu.

        8

        Bosna-Hersek spor basını da olayı manşetten duyururken, "Trabzonspor-Fenerbahçe maçı, yardımcı hakeme saldırı sonrası tatil edildi" başlığı kullanıldı.

        9

        İspanya'nın ünlü spor gazetesi Marca, "Trabzonspor-Fenerbahçe maçında hakeme ağır saldırı" manşeti attı.