Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor 2016 Avrupa Şampiyonası İngiltere Milli Takımı'na büyük tepki - Futbol Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Milli Takımımız’ın başta prim olmak üzere birçok tartışmaların gölgesindeki, aynı zamanda ilk iki maçta kötü bir futbol sergileyip elendiği EURO 2016’nın en büyük sürprizi; kuşkusuz İngiltere’nin İzlanda’ya elenmesiydi... Türk spor basınının en ufak eleştirisinde mikrofon kovalayıp isyan eden futbolcular, ‘hesap soracağım’ diyen Arda Turan ve Çekler’e attığı gol sevincinde ‘kol’ hareketi yapan Burak Yılmaz’ın tepkisi dikkat çekmişti. Teknik direktör Fatih Terim de, “Utanılacak biri varsa ben değilim. Milli Takım’ı bu noktaya getirenler” demişti. Ancak gruplarda 10’da 10 yaparak Fransa bileti alan İngilizler’in basını, milli takımlarına hiç ama hiç acımadı...

        ‘TARİHİNİN EN BÜYÜK FİYASKOSU’

        İngiltere’yi yerden yere vuran gazetelerin yenilgiyle ilgili ortak yorumu “utanç verici” oldu. Oyuncular ile istifa eden menajer Roy Hodgson ağır bir şekilde eleştirildi. The Daily Telegraph gazetesi “İngiltere’nin en büyük utancı” başlığını kullandı. The Guardian da İngiltere’nin performansının ‘küçük düşürücü’ olduğu yorumunu yaptı. Sonucun İngiltere Milli Takım tarihinin en büyük hayal kırıklığı ve fiyaskosu olduğu vurgulanırken, “Grup maçlarında takım olumlu sinyaller verdi; ancak Nice’teki maçta her şeyin kötü gittiği ortaya çıktı. İngiltere takım olarak parçalanmış bir görüntü çizdi” denildi.

        ‘HODGSON BIRAKTI, ÇOK MEMNUNUZ!’

        Daily Mail gazetesi faturanın kesildiği menajer Roy Hodgson’ın gidişini ‘Erken kurtuluş’ olarak nitelendirdi. “İngiltere’nin yıldızları 323 bin nüfuslu İzlanda’ya elendi” denildi ve “Roy Hodgson bıraktığını açıkladı ve biz de bundan memnunuz” diye yazıldı. En ağır ifadeleri kullanan gazete ise Daily Express oldu. ‘Aptallık’ başlığını atan Daily Express, “Hart’ın hataları kadar Hodgson için de utanç verici” yorumunu yaptı. The Sun ise “içler acısı” ve “yüz kızartıcı” ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ