Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 2018 Dünya Kupası Elemeleri Hakan Balta'nın yerine Mehmet Topal - Futbol Haberleri

        Tecrübeli teknik adamın, Ukrayna maçının ikinci yarısında savunmanın göbeğinde sergilediği performansını beğendiği F.Bahçeli yıldızın yanında Ömer Toprak’ı oynatmayı planladığı ifade edildi.

        TERİM'İN ZAFER ŞİFRESİ: BOL PAS, BOL ŞUT

        İzlanda’nın fizik gücü yüksek ve katı savunma anlayışı nedeniyle, Fatih Terim özellikle orta alanda görev yapacak isimlere bol pas emri verdi. Rakip kilidi yerden hızlı hücumlarla aşmayı hedefleyen tecrübeli hocanın, ayrıca Cenk Tosun ve Hakan Çalhanoğlu’nu, uygun açıları yakaladıkları an şut atmaktan çekinmemeleri konusunda uyardı. İmparator, hava toplarında daha etkili olan İzlanda’yı yerden ve ceza alanı dışından şutlarla vurmayı planlıyor.

        YAZDAN KIŞA GEÇİYORUZ

        Milli Takımımız’ı İzlanda’da bekleyen önemli tehlikelerden biri de hava sıcaklığı arasındaki büyük fark... Ukrayna maçının olduğu gün Konya’da termometreler 30 dereceye yaklaşırken, mücadele de 23-24 derecelik bir ortamda oynanmıştı. İzlanda’da maç saati havanın 7-8 derece civarlarında ve yağmurlu olacağı belirtildi. Milli Takım sağlık kurulu da, oyuncuların 16 dereceye varan sıcaklık farkından etkilenmemesi için elinden geleni yapıyor.

        HABERTÜRK SPOR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ