Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig ne zaman başlıyor? TFF 1. Lig ne zaman başlıyor? - Futbol Haberleri

        Yapılan transferlerle birlikte taraftarlar heyecanla liglerin başlama tarihini bekliyor. Milyonlarca futbolsever, "Süper Lig ne zaman başlıyor?" ve "TFF 1. Lig ne zaman başlıyor?" diye soruyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Türkiye Futbol Federasyonu, liglerin başlama tarihini açıkladı. İşte detaylar...

        SÜPER LİG VE TFF 1. LİG NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

        Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), resmi internet sitesi üzerinden yapılan yazılı açıklamada, 19 Nisan 2017 tarihinde yapılan toplantıda alınan kararlar doğrultusunda, 11 Ağustos 2017 tarihinde Süper Lig'in ve TFF 1. Lig'in başlayacağı duyuruldu.

        Öte yandan açıklamada Spor Toto 2. ve 3. Lig'in de 26-27 Ağustos 2017 tarihlerinde oynanacak maçlar ile başlayacağı bildirildi.

        REKLAM

        Spor Toto Süper Lig şampiyonu ile Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan takım arasında oynanacak olan Turkcell Süper Kupa müsabakası ise 6 Ağustos 2017 Pazar günü oynanacak.

        Turkcell Süper Kupa müsabakasının nerede oynanacağı ve sezon planlamaları önümüzdeki günlerde açıklanacak.

        1. TRANSFER VE TESCİL DÖNEMİ 8 EYLÜL'DE SONA ERECEK

        2017-2018 Futbol Sezonu 1. Transfer Tescil Dönemi ise 17 Haziran 2017'debaşladı. Transfer dönemi 8 Eylül 2017 tarihinde sona erecek.

        Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun aldığı karara göre 2. Transfer Tescil Dönemi ise 4 Ocak 2018 tarihinde başlayıp, 31 Ocak 2018 tarihinde sona erecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ