Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Transfer Haberleri - BJK Transfer Haberleri 4 Temmuz 2017 Son Dakika - Beşiktaş Haberleri
        1

        Transfer dönemini şu ana kadar sessiz geçiren ve birçok oyuncu ile ismi anılmasına karşın imza haberi gelmeyen Beşiktaş’ta; ses getirecek sürpriz bir gelişme yaşandı...

        2

        Yeni sezonda Siyah-Beyazlı takımda oynamak istediğini yetkililere ileten Volkan Babacan, “Bonservis konusunu ben hallederim. Yeter ki siz beni almak için bir hamlede bulunun” dedi.

        3

        Gazete Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine göre Kartal’ın başkanı Fikret Orman’ın da bu transfere sıcak baktığı öğrenildi.

        4

        Milli Takım’ın ve M.Başakşehir’in başarılı kalecisi Volkan Babacan’ın, Siyah-Beyazlı yönetime mesaj gönderip Beşiktaş’ta oynamayı çok istediğini belirttiği öğrenildi...

        5

        Geçen sezon da Kartal’a haber gönderdiği öğrenilen deneyimli eldivenin transferine başkan Fikret Orman ile yöneticilerin sıcak baktığı kaydedildi...

        6

        Volkan Babacan’ın, Şampiyonlar Ligi’nde direkt olarak gruptan başlayacak olmalarının yanı sıra yeni sezonda da ligde şampiyonluğun en büyük adayı olmaları nedeniyle Kartal’da oynamayı çok istediğini ayrıca söylediği öğrenildi.

        7

        MİLLİ TAKIM’DA DA DİLE GETİRDİ
        Bonservis konusunu kendisinin halledebileceğini ve sorun çıkmayacağını da belirten Volkan, Beşiktaş yönetiminin transfer için bir hamlede bulunmasının yeterli olacağını söyledi.

        8

        Milli Takım kamplarında da Beşiktaşlı oyunculara bu yöndeki görüşünü paylaştığı ortaya çıkan başarılı eldivenin, “Gıptayla baktığım bir takımsınız. Başakşehir’de çok mutluyum, her şey yolunda ancak ama sizin stadınızdaki atmosferde ve öyle bir takımda forma giymeyi çok istiyorum, umarım gerçekleşir” dediği belirtildi...

        9

        Öte yandan Volkan Babacan, geçtiğimiz sezon Medipol Başakşehir formasıyla çıktığı 33 lig maçında kalesinde 27 gol gördü.

        10

        TEK ENGEL TOLGA ZENGİN
        Volkan Babacan’ın, Beşiktaş’ta oynamak istediğini belirtmesinden sonra durum değerlendirmesi yapan başkan Fikret Orman ve yöneticiler, Tolga Zengin’in satılması halinde bu transferin gerçekleşebileceği fikrinde birleştiler.

        11

        Tolga’yı da başka takımların istediği öğrenilirken önümüzdeki günlerde gelişmelerin yaşanabileceği kaydedildi.

        12

        PEPE'DE SONA DOĞRU!
        Beşiktaşlı yöneticiler Umut Güner, Şafak Mahmutyazıcıoğlu, futbol A takım direktörü Ali Naibi ve menajer Ahmet Bulut; Portekizli stoperin transferini bitirmek için Portekiz'e gitti.

        13

        Ve Kartal, Pepe konusunda artık geri sayıma geçti. Real Madrid’le yollarını ayıran ve bonservisi elinde bulunan tecrübeli savunmacıyla bir süredir temaslarda bulunan Beşiktaşlı kurmaylar devreye PSG ve Juventus gibi kulüplerin girmesiyle transferde beklemeye geçmişti.

        14

        Portekizli stoperin, ilk 11’de oynama garantisi alamadığı için PSG ile anlaşamadığı kulislerden sızarken, daha sonra Juventus’un da pazarlığa oturması işleri zora sokmuştu.

        15

        Ancak Juventus'la da anlaşma zemini bulamayan 34 yaşındaki futbolcu, rotasını tekrar Siyah-Beyazlılar’a çevirdi.

        16

        Bu gelişmeler üzerine Portekiz'e hareket eden Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner, yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu, idari direktör Ali Naibi ve menajer Ahmet Bulut, bu transfere noktayı koymak için masaya oturdu.

        17

        Görüşmelerin olumlu ilerlediği ve imzanın an meselesi olduğu belirtildi.

        18

        A BOLA: ÇİN KAMPINDAN SONRA TAKIMA KATILACAK
        Öte yandan Portekiz’in ünlü spor gazetelerinden A Bola da Beşiktaş’ın Pepe transferini bitirdiğini yazdı.

        19

        Haberde, “Beşiktaş’la anlaşmaya varan Pepe, Çin kampından sonra takıma katılacak” ifadelerine yer verildi.

        20

        ADRIANO'YA ABD KISKACI!
        Geçen sezon Barcelona’dan transfer edilen ve gösterdiği performansla herkesin beğenisini kazanan Adriano Correia’yı isteyen isteyene...

        21

        Özellikle Çin’den birçok takımın listesine aldığı Brezilyalı sol bek için ABD’den de bazı takımlardan teklifler geldiği belirtildi.

        22

        Teknik direktör Şenol Güneş’in kalmasından yana fikir belirttiği 33 yaşındaki oyuncu, Çin’den ya da ABD’den çok iyi bir teklif gelmesi halinde satılacak ve oradan gelecek para yeni transferlerde kullanılacak.

        23

        CHICHARITO'YU BILIC DE İSTİYOR!
        Kadrosuna forvet takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş’ta gündeme gelen son isim olan Chicharito lakaplı Javier Hernandez’e Premier Lig ekiplerinden West Ham United talip oldu.

        24

        Sky Sports’un haberine göre; Kartal’ın eski teknik direktörü Slaven Bilic’in isteği üzerine İngilizler, Bayer Leverkusen ile görüşmelere başladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ