Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Kupası 2010 Yunanistan Tangocular fire vermedi! - Futbol Haberleri

        HTSPOR.COM

        Arjantin, Yunanistan'ı 2-0 yenerek grup lideri olarak bir üst tura yükselen taraf oldu. Tangocular, ikinci turda A Grubu'nu ikinci tamamlayan Meksika ile karşılaşacak...

        Oldukça durgun geçen ilk yarıda iki tarafta net gol pozisyonlarına girmekte zorlandı. İlk yarının golsüz geçildiği karşılaşmanın ikinci yarısının ilk saniyelerinde Yunanistan Samaras ile net bir fırsatttan yararlanamadı.

        Arjantin'in domine ettiği son dakikalarda baskısını arttıran Tangocular, 77. dakikada savunma oyuncusu Martin Demichelis'in attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra da farkı arttırmak için mücadele eden Arjantin, ikinci golü bulamadı ve müsabaka 1-0 Arjantin'in üstünlüğüyle sona erdi.

        Bu sonuçla Arjantin bir üst tura yükselirken, Yunanistan Dünya Kupası'na veda etti. Tangocular, ikinci turda A Grubu'nu ikinci tamamlayan Meksika ile karşılaşacak.

        YUNANİSTAN: 0 -ARJANTİN: 2

        STAT: Peter Mokaba

        HAKEM: Ravshan Irmatov (Özbekistan), Rafael İlyasov (Özbekistan), Bahadır Koçkarov (Kırgızistan)

        YUNANİSTAN: Alexandros Tzorvas, Loukas Vyntra, Vangelis Moras, Sotiris Kyrgiakos, Vassilis Torosidis (Dk. 55 Christos Patsatzoglou), Alexandros Tziolis, Avraam Papadopoulos, Socratis Papastathopoulos, Giorgos Samaras, Giorgos Karagounis (Dk. 46 Nikos Spiropoulos), Kostas Katsouranis (Dk. 55 Sotirios Ninis)

        TEKNİK DİREKTÖR: Otto Rehhagel

        SAKAT OYUNCU: Vangelis Moras

        ARJANTİN: Sergio Romero, Martin Demichelis, Clemente Rodriguez, Nicolas Burdisso, Mario Bolatti, Juan Sebastian Veron, Maxi Rodriguez (Dk. 63 Angel Di Maria), Nicolas Otamendi, Lionel Messi, Sergio Aguero (Dk. 77 Javier Pastore), Diego Milito (Dk. 80 Martin Palermo)

        TEKNİK DİREKTÖR: Diego Maradona

        GOLLER: Dk. 77 Martin Demichelis, Dk. 89 Martin Palermo (Arjantin)

        SARI KARTLAR: Dk. 30 Kostas Katsouranis (Yunanistan), Dk. 76 Mario Bolatti (Arjantin)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ