Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Kupası 2010 Sırbistan Vize çıkmadı! - Futbol Haberleri

        HTSPOR.COM

        2010 Dünya Kupası D Grubu'nda Avustralya, Sırbistan'ı 2-1 mağlup etti ancak bu sonuçla her iki ekip de kupaya veda etti.

        D Grubu'nda oynanan diğer bir müsabakada Avustralya ile Sırbistan karşı karşıya geldi. Kangurular, karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. Avustralya'nın gollerini: 69. dakikada Cahill ve 74. dakikada Holman kaydederken, Sırplar'ın tek golü 84. dakikada Pantelic'ten geldi. Bu sonucun ardından D Grubu'nda Avustralya ile Sırbistan kupaya veda eden takımlar oldu. Almanya ile Gana ise 2. tura yükseldi.

        AVUSTRALYA: 2 - SIRBİSTAN: 1

        STAT: Mbombela

        HAKEMLER: Jorge Larrionda (Uruguay), Pablo Fandino (Uruguay), Mauricio Espinosa (Uruguay)

        AVUSTRALYA: Mark Schwarzer, Lucas Neill, Michael Beauchamp, Tim Cahill, Josh Kennedy, Luke Wilkshire (Dk. 82 Richard Garcia), Mark Bresciano (Dk. 66 Brett Holman), Jason Culina, Carl Valeri (Dk. 66 Scott Chipperfield), Brett Emerton, David Carney

        SIRBİSTAN: Vladimir Stojkoviç, Branislav İvanoviç, Nemanja Vidiç, Aleksandar Lukoviç, Milos Krasiç (Dk. 62 Zoran Tosiç), Dejan Stankoviç, İvan Obradoviç, Zdravko Kuzmanoviç (Dk. 78 Danko Lazoviç), Milos Ninkoviç, Milan Jovanoviç, Nikola Zigiç (Dk. 67 Marko Panteliç)

        GOLLER: Dk. 69 Tim Cahill, Dk. 73 Brett Holman (Avustralya), Dk. 84 Panteliç (Sırbistan)

        SARI KARTLAR: Dk. 18 Aleksandar Lukoviç, Dk. 59 Milos Ninkoviç (Sırbistan), Dk. 49 Michael Beauchamp, Dk. 50 Luke Wilkshire, Dk. 67 Brett Emerton (Avustralya)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ