Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Kupası 2010 Almanya "Almanya çıldırdı!" - Futbol Haberleri

        "Bild am Sonntag" gazetesi, birinci sayfadan "Teşekkürler kahramanlar" başlığıyla verdiği haberde, Arjantin Teknik Direktörü Maradona'nın ağlarken ve maçı statta izleyen Almanya Başbakanı Angela Merkel'in sevinirken çekilen fotoğraflarına yer verdi. Haberde, maç sonrasında Merkel'in, soyunma odasında oyuncularla birlikte bira içtiği belirtildi.

        Gazetenin spor sayfasında da "Bu 4-0 bir harika" başlığıyla verdiği haberde, Alman Milli Takımı'nın Türk kökenli oyuncusu Mesut Özil'in asistini yaptığı ve Klose'nin attığı son golü, maçın en iyi hazırlanan golü olarak gösterdi.

        "Welt am Sonntag" gazetesi, maç ile ilgili olarak birinci sayfadan verdiği haberde "Oh, ne kadar güzel" şeklinde başlık kullanırken, spor sayfasında da "Almanya'nın en güzel tangosu" başlığıyla yayımlanan haberde de Alman Milli Takımı'nın Arjantin karşısında süper bir oyun sergilediği belirtildi.

        "Berliner Morgenpost" gazetesi de "1,2,3,4:0! Almanya çıldırdı" başlığıyla haberi okuyuculara duyururken, "Berliner Kurier" gazetesi de Bastian Schweinsteiger'in çok iyi bir oyun oynadığını savunarak, "Schland Ole" başlığını kullandı.

        Gazetenin iç sayfalarında da gol sevincini yaşayan taraftarların ve üzülen Arjantinli taraftarların fotoğraflarına yer verildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ