Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Drogba G.Saray'a gelecek mi? - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR

        Galatasaray yönetimi bonservisleri elinde olan Elmander, Selçuk İnan ve Ceyhun Gülselam transferlerini bitirerek takdir kazanmıştı. Ancak Sarı-Kırmızılı yönetimin Drogba transferinde izlediği yol “Dimyat’a pirinci giderken eldeki bulgurdan

        olmak” deyimiyle açıklanabilir.

        Cimbom uzun süre peşinden koştuğu Didier Drogba’dan umudu kesince Atletico Madrid’in golcüsü Diego Forlan’a yönelmişti. Ancak Uruguaylı golcünün “Atletico’da mutluyum. Kontratım sürüyor ve kariyerime burada devam etmek istiyorum” sözlerini ısrarla tekrarlaması ve inadının kırılmaması üzerine G.Saray rotasını eski göz ağrısı Drogba’ya çevirmişti.

        Ancak yönetimin Forlan transferine kilitlenmişken kritik bir hata yaptığı ortaya çıktı. Chelsea’deki durumu belirsiz olan Drogba menajeri aracılığıyla 2 hafta önce Cimbom’a mesaj yollamış “Sizinle görüşebilirim. Anlaşırsak G.Saray forması giyerim” mesajını iletmişti. Fildişili yıldıza verilen cevap ise bir hayli şaşırtıcıydı: Bizim birinci tercihimiz Forlan. Forlan transferinin iyice zora girmesi üzerine Galatasaray’da başkan Ünal Aysal, Banvit ve Fenerbahçe Ülker ile oynanan basketbol maçlarında taraftara söz verdiği Drogba transferine yoğunlaşılmasını istedi.

        DEV RAKİPLER DEVREDE

        Ancak artık transferde ilk tercih olmadığını bilen Drogba ile menajeri Pierre Firelot’nun Sarı-Kırmızılı kulübe soğuk baktığı öğrenildi. Siyahi yıldızın kendisini isteyen Milan, İnter veya eski takımı Marsilya’ya öncelik tanıyacağı kaydedildi. Reyes ve Forlan transferlerinde istediğini bulamayan Aysal yönetiminin ise ilk günlere oranla azalmaya başlayan kredisini toparlamak için Drogba’nın peşini bırakmayacağı belirtiliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ