Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş İşte Kartal'ın son hedefi! - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş’ta Carlos Carvalhal, sakatlanan Bebe’nin yerine yeni bir golcü alacaklarını söyledi. Gözler ise listedeki isimlere çevrildi...

        Bild Gazetesi, Schalke’li Raul iddiasında bulunurken diğer alternatifler Pizzi, Postiga ve Diego Costa’ydı. Ancak Braga’lı Pizzi’nın maliyetinin çok yüksek olması nedeniyle rota aynı takımda ter döken Brezilyalı forvet Rodrigo Lima’ya çevrildi. Forvet transferiyle başkan Yıldırım Demirören’in bizzat kendisinin ilgilendiği bildirildi.

        AVRUPA'DA FORMA GİYMEDİ

        Öte yandan Portekiz'de yayın yapan spor gazetesi Record da, Brezilyalı futbolcunun dün oynanan Braga-Young Boys karşılaşmasında UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş formasını giyebilmesi için kadroya alınmayacağı belirtilirken, gazetenin bu tahmini gerçek oldu.

        Braga'nın forvet oyuncularından Rodrigo Lima dün Young Boys karşısında ilk 18'e girmedi ve Beşiktaş'a olası transferinde siyah-beyazlı formayı Avrupa Ligi'nde giyme şansını yitirmedi.

        İMZA ATMASI BEKLENİYOR

        Beşiktaşlı yöneticilerin, 28 yaşındaki oyuncu ile anlaşma konusunda büyük aşama kaydettiği bildirildi. Tam adı Rodrigo Jose Lima Dos Santos olan Brezilyalı futbolcunun 1-2 gün içinde İstanbul'a gelerek imza atması bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ