Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Yılda 20 milyon Euro kazanacak! - Futbol Haberleri

        HTSPOR

        Samuel Eto’o, Inter ve Anzhi Makhachkala arasında günlerdir süren pazarlıklar dün mutlu sonla noktalandı ve Kamerunlu forvet, kariyerinde yeni bir sayfa açarak Dağıstan ekibine transfer oldu. Eski Real Madrid ve Fenerbahçeli Roberto Carlos’un da top koşturduğu Anzhi’yle 3 yıllık anlaşma yapan Eto’o, yeni kulübünde senelik 20.5milyon Euro kazanacak ve toplamda 61.5milyon Euro kazanacak!.. 30 yaşındaki Kamerunlu futbolcunun resmi imzayı yarın ya da salı günü atması bekleniyor. Bu ücretiyle dünyanın en çok kazanan futbolcusu unvanını elde edecek Kamerunlu futbolcunun bonservisine ise 29 milyon Euro ödendiği ifade edildi.

        Geçen ocak ayında Rus milyarder Süleyman Kerimov tarafından satın alınan ve bu süreçte Roberto Carlos’un yanı sıra Yuri Zhirkov, Balazs Dzsudzsak ve Diego Tardelli hemtecrübeli hemde genç yetenekli isimleri renklerine bağlayan Anzhi, yaptığı son Samuel Eto’o transferiyle oldukça güçlü bir kadroya sahip oldu.

        EN ÇOK KAZANAN OLACAK

        İtalyan kulübü Inter’de yıllık 8 milyon Euro kazanan Samuel Eto’o, Dağıstan kulübünün teklifine ‘Evet’ diyerek dünyanın en çok kazanan futbolcusu unvanını RealMadrid’li Cristiano Ronaldo’dan devralacak. Portekizli futbolcu, dünyanın en çok kazanan futbolcuları listesinde yıllık 12milyon Euro ile ilk sırada yer alıyordu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ