"Galatasaraylıyım"
Hamburg'un gözde oyuncusu Tolgay Arslan, Süper Lig'de kalbinin Galatasaray için attığını söyledi
Bundesliga'da Avrupa Ligi için mücadele eden Hamburg Teknik Direktörü Thorsten Fink, takımın gözde oyuncusu Tolgay Arslan ile birlikte basın toplantısı düzenledi.
Tolgay Arslan, "Bayern Münih'ten 9 gol yemek hiç bize yakışmadı. Seyircileri çok üzdük. Taraftarlarımızla biraya gelerek onların gönlünü alacağız. Ama bu mangal partisi değil, daha çok taraftarlarımızın eleştirilerini dinleyeceğimiz bir sohbet şeklinde olacak" dedi.
Tolgay Arslan, Süper Lig'i de yakından takip ettiğini belirterek kalbinin çocukluğundan beri tuttuğu Galatasaray için çarptığını söyledi. Türkiye'den teklifler gelip gelmediğini bilmediğini söyleyen ofansif orta saha oyuncusu, "Menajerliğimi babam yapıyor. O konularla ben hiç ilgili değilim. Babam ciddi bir şey olursa beni haberdar eder" dedi.