Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Aziz Yıldırım, Aziz Yıldırım Diego Ribas, Ersun Yanal Diego Ribas, Diego Ribas açıklama - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın Diego Ribas hakkında söylediği sözler kafa karıştırdı. Milliyet Gazetesi'nden Şansal Büyüka'ya verdiği röportajda teknik direktör Ersun Yanal'ın Diego Ribas'ı istemediğini ve 'Benim oyuncum değil' dediğini ifade eden Yıldırım, İsmail Kartal'ın imza töreninde bu kez farklı ifadeler kullandı.

        Şansal Büyüka'ya verdiği röportajda Ersun Yanal'ın Diego'yu istemediğini belirten Yıldırım, İsmail Kartal'ın imza töreninde ise Yanal'ın Diego için kendisine olumlu yönde bir rapor verdiğini ifade etti.

        Yıldırım, Diego konusunda şu sözleri söyledi: Arda'dan önce Ersun Yanal'ı aradım "Diego'yu alırsak ne dersin?" dedim. Ben araştırma yapayım döneyim dedi. Araştırdı döndü, o da Arda ile konuştu. Evet alabiliriz iyi olur dedi. Arda'nın tek söylediği laf budur. bizim ona ne kızmaya ne de sen karışma demeye hakkımız ykotur. Arda değerli bir oyuncudur. biz kendisinden istediğimiz bilgiyi duyduk. Biz bilgi takviyesi yaptık. Azarladı falan bunlar ayıp şeyler"

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ