Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Diğer Olimpiyat Orkun Darnel, eşi milli voleybolcu Neslihan Darnel'e "ilan-ı aşk" eden Red Hot Chili Peppers grubunun bas gitaristi Flea için ne dedi! - Olimpiyat Haberleri

        Her şey dünyaca ünlü müzik grubu Red Hot Chili Peppers’ın bas gitaristi Flea lakaplı Michael Peter Balzary'nin, milli voleybolcumuz Neslihan Darnel'e "ilan-ı aşk" etmesiyle başladı.

        2012 Londra Olimpiyatları'nda Filenin Sultanları'nın ABD'ye 3-0 kaybettiği maçı izleyen Flea, Twitter’a “Neslihan Darnel’e ilk görüşte aşık oldum” anlamına gelen bir mesaj yazdı.

        Flea; Neslihan’ın evli ve bir kız çocuğu annesi olduğunun hatırlatılması üzerine “Tabii ki gerçek bir şey değil, sakin olun” yanıtını verdi.

        "PROGRAM UYARSA O KONSERE GİDERİZ"

        Neslihan Darnel’in eşi Orkun Darnel ise “Yazılanları tebessümle karşıladık. Herkesin başına gelebilecek bir şey. Kaldı ki bu takım Türkiye’yi aştı. Sosyal medya sayesinde bu tür şeylere alışır olduk. Bu nedenle gülüp geçiyoruz” dedi. Galatasaray Voleybol Şubesi Direktörü Orkun Darnel, Red Hot Chili Peppers Grubu’nun 8 Eylül’de Santralistanbul’daki konserine gidip gitmeyecekleri sorusuna ise “Neden olmasın! Programımız uyarsa ailece gider izleriz” yanıtını verdi.

        NESLİHAN DA TAKİPTE!

        Öte yandan Neslihan Darnel de kendisine "ilan-ı aşk" eden Flea'yı Twitter'da takip etmeye başladı. Milli voleybolcumuzun Twitter'daki 129 takipçisinden biri de Flea...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ