Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Survivor Cemal Can kimdir? Cemal Can Canseven nereli ve kaç yaşında? Survivor Cemal hayatı hakkında

        Survivor Cemal Can kimdir, nereli ve kaç yaşında? Şeklindeki sorular izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Ünlüler takımının başarılı isimlerinden biri olan Cemal Can performansı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Cemal Can Instagram ve YouTube'da binlerce takipçisi buluyor.

        SURVİVOR CEMAL CAN CANSEVEN KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

        Cemal Can Canseven, 1996 yılında, İzmir’de doğdu. Şuan 24 yaşında olan Canseven’in annesi Rize, babası Selanik göçmenidir. Canseven’in kendisinden 9 yaş büyük, küçük annesi olarak gördüğü bir de ablası vardır. Lisede dahil olmak üzere eğitimini İzmir’de tamamlayan Canseven, üniversite okumak için İstanbul’a geldi. Yeditepe Üniversitesi’nde Reklam Tasarımı ve İletişim bölümünü okumayı seçen Canseven, bir arkadaşının tavsiyesi sayesinde okulunu dondurdu ve İstanbul DJ Academy'de dj’lik eğitimine başladı.

        Geçtiğimiz dönemde çektiği bir videoda sporculuk yönünün olduğundan da bahseden Canseven, beraber videolar çektiği Damla Biliç’i üniversite yıllarından tanıyor. Şimdilerde dj’lik yapan Canseven, Survivor yarışmasından önce hiçbir TV programında görülmedi. İddialı yarışmacılardan bir tanesi olması beklenen Canseven’e canı gönülden başarılar diliyor; milyonları ekran başına kilitleyen Survivor yarışmasını bu yıl kimin kazanacağını merakla bekliyoruz

        Haberi Hazırlayan: Büşra Kamış
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ