Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Survivor Chaby Han kimdir? Chaby Han kaç yaşında, nereli, eşi kim ve mesleği ne? Survivor Fenomenler kadrosundaki Chaby Han biyografisi!
        1

        Her sene TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yeni yılda yeni konsepti ile 15 Ocak Pazar akşamı izleyicileri ile buluştu. Ünlüler, Gönüllüler ve Fenomenler olmak üzere 3 takım olarak karşımıza çıkan Survivor'da Fenomenler takımından Chaby Han'ın hayatı merak konusu oldu. Peki, Survivor Chaby Han kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Chaby Han'ın hayatı hakkında merak edilen sorular ve yanıtları...

        2

        CHABY HAN KİMDİR?

        Chaby Han, 15 Haziran 1992 yılında Güney Kore'de dünyaya geldi. ATV ekranlarında yayınlanan "Elin Oğlu" yarışması ile tanınan Chaby, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünde eğitim aldı.

        Chaby Han ve ailesi 2007 yılında babasının işi nedeniyle Türkiye'ye yerleşmiştir. 2017 yılında Türkiye'de "Ayla" filminde "Sung Joon" karakterini oynadı. Chaby, YouTube kanalı üzerinden içerikler üretiyor.

        3

        SURVİVOR ÖNCESİ SON PAYLAŞIM

        Chaby Han, Survivor'a gitmeden önce yaptığı son paylaşımda; "Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor. Sinyal sesinden sonra yoruma yazabilirsiniz. Buluşamadığım, geri dönemediğim herkese özür ve telafi edeceğim." ifadelerini kullandı.

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ