Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Survivor Hilmi Cem İntepe kimdir, kaç yaşında? Survivor Hilmi Cem kim?

        Survivor 2018'de All Starlar - Gönüllüler yarışmasında All Starlar kadrosunda bulunan Hilmi Cem İntepe izleyiciler tarafından merakla araştırılıyor. Peki, Hilmi Cem İntepe kimdir? Kaç yaşındadır? İşte Survivor Hilmi Cem'in araştırılan hayat hikayesi...

        HİLMİ CEM İNTEPE KİMDİR, KAÇ YAŞINDADIR?

        Hilmi Cem İntepe, 19 Mayıs 1992 yılında Muğla'nın Menteşe ilçesinde dünyaya geldi. Dansa ilgisi olan Hilmi Cem İntepe, 17 yaşında latin danslarına yazıldı ve birçok kez salsa dalında Türkiye Gençler Şampiyonu olmayı başardı. Hilmi Cem intepe, Yetenek Sizsiniz Türkiye adlı yarışma programına katıldı. Daha sonra Survivor 2013 Ünlüler-Gönüllüler de yarıştı ve burada şampiyonluk elde etti. Survivor 2015 All Star'da da yarışan Hilmi Cem İntepe burada 3. oldu.

        REKLAM

        Survivor'da yarıştıktan sonra oyunculuğa soyunan İntepe, oyunculuğa ilk adımını Muhteşem Yüzyıl dizisinde Yavuz karakteri ile attı. Daha sonra Çalıkuşu, Stajyer Mafya, Çılgın dersane 4: Ada gibi dizi ve filmlerde rol aldı. Son olarak 2016 yılında yayınlanmaya başlayan ve 2017 yılında yayından kaldırılan Bodrum Masalı adlı dizide Kelebek karakteri ile izleyicinin karşısına çıkan İntepe, Survivor 2018 All Starlar-Gönüllüler yarışmasında All Starlar kadrosunda yer alıyor.

        Haberi Hazırlayan: Engin Karaaslan
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ