Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon ŞOK İSİM! Survivor kim elendi, hangi yarışmacı gitti? 30 Mart SMS sıralaması ile Survivor kim elendi? Survivor'da elenen yarışmacı belli oldu
        1

        Survivor All Star yarışmasında dün akşam bir dokunulmazlık oyunu heyecanı daha yaşandı. 29 Mart Salı akşamı ekranlara gelen Survivor yeni bölümde dokunulmazlık oyununu kazanmak için iki takımda kıyasıya mücadele verdi. Peki, Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor eleme adayı kim oldu, eleme oldu mu? İşte Survivor son bölümde yaşananlar ve eleme adayları...

        2

        SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

        30 Mart Survivor'da ödül oyununu Gönüllüler takımı kazandı.

        Survivor üçüncü dokunulmazlık oyunu bu akşam oynandı. 29 Mart Survivor dokunulmazlık oyununu kazanan takım Ünlüler takımı oldu.

        Survivor 2022'de ilk dokunulmazlık oyununu kazanan takım Gönüllüler takımı olmuştu. Survivor All Star'da 26 Mart'ta oynanan ikinci dokunulmazlık oyunu da Ünlüler Takımı kazandı.

        3

        SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

        Survivor'da 30 Mart'ta elenen isim Yasin oldu.

        4

        SURVİVOR ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU!

        29 Mart Survivor'da 3. ve 4. eleme adayı belli oldu. Gönüllüler takımından seçilen diğer eleme adayları Yasin ve Gökhan oldu.

        Survivor All Star'da ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımından ikinci eleme adayı Hikmet oldu.

        25 Mart günü oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımının ilk eleme adayı Evrim olmuştu.

        5

        SURVİVOR'DA YENİ DÖNEM VE YOKLUK ADASI

        Acun Ilıcalı Survivor'daki yeni dönemin detaylarını ve yokluk adasını anlattı. "Bundan sonra dokunulmazlık dört tane olacak. Bundan sonra dördüncü eleme adayını performans birincisi belirlemeyecek. Bu haftadan itibaren aday olan isimler yine bir yolculuk yapacak. Gideceğiniz yerin adı yokluk adası. Yokluk adası şartları şöyle:

        Bu seferki adada 24 saat kalacaksınız. Tek başınıza kalacaksınız. Teknik ekipten hiçkimse olmayacak, eviniz olmayacak, sadece bir battaniye ve siz olacaksınız. 24 saat hiçkimse yok, konuşabileceğiniz tek şey güvenlik kamerası olacak. Hiçkimseyle konuşmadan 24 saat geçireceksiniz.

        Eğer çekimlerden dolayı süre uzarsa takımınıza katılabileceksiniz. Bir avuç pirinciniz olacak ve sınırsız suyunuz olacak. Günün belli vakitlerinde güvenlik kamerasına belli bir işaret yapıp konuşma yapacaksınız. Gece de evsiz birt ortamda o şartlarda yaşayacaksınız.

        Yakınlarda abir yerde sağlık ekibimiz olacak. Biz sizi izleyeceğiz ve herhangi bir tehlike söz konusu değil" dedi.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ