Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor Yunus Emre kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? 2022 Survivor Yunus Emre Özden mesleği nedir, boyu kaç?
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Çekimleri Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleştirilen Survivor All Star'da yarış Gönüllüler ve Ünlüler takımı arasında kıyasıya devam ediyor. Survivor 2022 All Star'ın bu akşam ekrana gelecek bölümüne yedekler listesinden 4 yeni yarışmacı dahil olacak. Survivor'a yedeklerden katılacak 2 erkek 2 kadın toplam 4 yarışmacı olacak. Survivor takipçileri yarışmaya yedeklerden katılacak bu dört ismi araştırıyor. Survivor yedek yarışmacıları belli oldu. Survivor Yunus Emre Özden merak ediliyor. Survivor Yunus Emre sorusu sosyal medyanın gündeminde. İşte Survivor Yunus Emre'nin yaşı, memleketi, mesleği ve hayatı hakkında merak edilenler...

        REKLAM

        SURVİVOR YUNUS EMRE KİMDİR?

        Yunus Emre Özden 29 Mart 1993 tarihinden İstanbul'un Silivri ilçesinde dünyaya geldi. Yunus Emre Özden hala Silivri'de yaşamaktadır. 1.85 boyunda ve 82 kilo olan Yunus Emre Özden 2 çocuklu ailenin tek oğludur ve Açıköğretim Fakültesi’nde Ulaştırma Lojistik okumaktadır.

        Lise eğitimi sırasında başından geçen rahatsızlık nedeniyle çok kilo aldığını ve okuldayken aldığı kilolarla çok dalga geçildiği için okulu bir türlü sevemediğini söyleyen Yunus Emre, bu yüzden rahatsızlığı iyileşince okul çıkışı şehir stadında koşarak 96 kilodan 64 kiloya düşmeyi başarmış.

        17 yaşında modellik yapmaya başlayan Yunus Emre, 18-19 yaşlarında Fashion Week'lere adını yazdırmayı başarmıştır. Model olduktan sonra spora ağırlık veren Yunus Emre çocukluğundan hep dövüşçü olmayı hayal ettiğini fakat ailesinin buna izin vermediğini söyledi.

        Hayatının devam eden sürecinde MMA dövüşlerine katılmaya başlayan Yunus Emre 2019’da Türkiye 3.’sü, İstanbul 2.’si oldu. Yunus Emre, şu anda modellik ve yardımcı oyunculukla ilgilendiğini, aksiyon filmi çekmek ve dövüş kulübü sahibi olmak gibi hayalleri olduğunu ifade ediyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Elif Avcı

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ