Taner Kaya: Hayalini kurduğum o anın içindeyim
Taner Kaya, 2011 yılında Ferhat Göçer'in seslendirdiği ve halen dillerden düşmeyen "Ayrılsak Ölürüz Biz" şarkısından sonra ilk kez kendi albümüyle müzikseverlerle buluşmanın heyecanını yaşıyor. Kaya, "Hayalini kurduğum o anın içindeyim. Kendimi bildim bileli gözlerimi her kapattığımda olmak istediğim, kurduğum düşlerin karşılığı yerdeyim. Kırk yıldır kurduğum düşlerin başlangıcı bu albüm" ifadelerini kullandı
ABONE OLProfesyonel müzik yolculuğuna, 2011 yılında Ferhat Göçer'in seslendirdiği "Ayrılsak Ölürüz Biz" şarkısının söz ve müziğini üstlenerek başlayan Taner Kaya, kariyerinin ilk albümü "Dilhun", (Yüreği kan ağlayan, mutluluktan nasibini almamış, çok üzgün kimse) ile yarın müzikseverlerle buluşacak.
Albümün yapımcılığını da üstlenen Göçer, söz ve müziği kendisine ait olan "Yaklaşmayın" şarkısında Taner Kaya ile düet yaparak, on yıl sonra vefa borcunu ödediğini belirtti. "Dilhun", üç şarkıdan oluşuyor.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ