Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Tarkan ile kızı Liya'nın kitap keyfi - Magazin haberleri
        1

        2016'da Pınar Dilek ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan Tarkan, iki yıl sonra da baba olmuş ve kızına Liya adını vermişti. Geçtiğimiz haftalarda Yıldız Tilbe'nin 'challenge' akımını geri çevirmesiyle konuşulan Tarkan, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

        2

        "BABA-KIZ KİTAP OKUDUK BUGÜN"

        Pandemi sürecinde sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan Tarkan, kızı ile birlikte kitap okurken çekilen fotoğrafını Instagram'dan paylaştı. "Baba-kız kitap okuduk bugün. Çok keyifliydi, çok tatlıydı" diyen şarkıcı, "Ben kitap okumaya başladığımda Liya’da hemen bir kitap alıp, yanıma geliyor. Birlikte okuyoruz. Ailece de yapıyoruz bunu hep" ifadelerini kullandı.

        Tarkan, "Çocuklara okuma alışkanlığını erken yaşlarda aşılamak lazım. En iyi yöntem de onun bizim okuduğumuzu görmesi oluyor. Örnek alıyor, taklit ediyor" sözleriyle anne-babalara tavsiyelerde bulundu.

        "TAVSİYE EDERİM"

        Şubat ayında vefat eden Doğan Cüceloğlu'nun 'İçimizdeki Çocuk' kitabıyla poz veren Tarkan, paylaşımında ünlü psikoloğu anmayı da ihmal etmedi.

        Ünlü isim, "Sıkı bir Doğan Cüceloğlu hayranıyım. Nurlar içinde yatsın. Ne kıymetli bir insandı, ne özel bir ruhtu... Öğretileriye hep ışık tutacak yolumuza ve kalbimizde yaşamaya devam edecek. Yeni başladığım 'İçimizdeki çocuk' kitabını herkese, özellikle anne-babalara tavsiye ederim" dedi.

        3

        "5 ÇAYINA DAVET EDİLDİM"

        Tarkan, geçtiğimiz günlerde minik Liya ile yer aldığı bu fotoğrafını ise, "5 çayına davet edildim yine..." notuyla paylamıştı. 'Megastar'ın ev hali sosyal medyada gündem olmuştu. Kısa sürede çok sayıda beğeni alan fotoğrafa yorum yağmıştı. Tarkan'ın yeni imajı da çok konuşulmuştu.

        4

        HAYRANIYLA EVLENDİ

        Tarkan ve Pınar Dilek, 5 yıl önce ünlü şarkıcının Tarabya'daki villasında düzenlenen törenle hayatlarını birleştirmişti. Törende şarkıcının annesi Neşe Tevetoğlu, ağabeyi Hakan ve kardeşi Adnan Tevetoğlu hazır bulunurken, Pınar Dilek'in Almanya'da yaşayan ailesi de Türkiye'ye gelmişti. Çiftin nikah töreni Türk basını kadar Alman basınında da büyük yankı uyandırmıştı.

        Küçüklüğünden beri büyük bir Tarkan hayranı olduğu ortaya çıkan Pınar Dilek, yaklaşık yedi yıl önce şarkıcının Almanya konseri sonrasında ünlü sanatçı ile tanışmış ve arkadaşlıkla başlayan ilişkisi kısa sürede aşka dönüşmüştü.

        5

        İkili, 2017 yılında Ren Nehri kıyısındaki Flora im Botanischen Garten'da düğün yapmıştı. Pınar Dilek, ünlü İspanyol marka bir gelinlik tercih ederken, Tarkan'ın smokini modacı Hatice Gökçe tarafından hazırlanmıştı.

        6

        "SOSYAL MEDYA" RİCASI

        Düğünde, davetlilerin isimleri yaprak üzerine simlerle yazılmıştı. Masalara "Pınar & Tarkan" yazılı yapay menekşe süslü nikah şekerleri de konulmuştu.

        Ayrıca 100 kişinin katıldığı törende ikili salona girdiğinde konuklara cep telefonlarıyla fotoğraf çekip, sosyal medyaya yüklememeleri konusunda ricada bulunulmuştu.

        7

        "BABA OLUYORUM!"

        Ünlü çift, mutlu evliliklerini 2018 yılında bebekle taçlandırmıştı.

        Tarkan, eşinin hamile olduğunu, "Bir süredir yazılıp, çiziliyor. Konuyla ilgili konuşuluyor... Bize de 'Doğru mu, değil mi?' diye soruyorlar. 'Değil, yok öyle bir şey' desek de inanmıyorlar. Demek ki hissediyorlar. Belki de haklılar. Evet, doğru. Baba oluyorum. Çok mutluyum. Sizlerle de paylaşmak istedim..." sözleriyle duyurmuştu.

        Şarkıcının bu gönderisi uzun süre sosyal medyada konuşulmuştu.

        8

        "KIZIMIZ LİYA DÜNYAYA GELDİ"

        Tarkan ile Pınar Tevetoğlu'nun, Liya adını verdikleri kızları 2018'in temmuz ayında Almanya-Moers’deki Bethanien Hastanesi'nde doğmuştu.

        Sanatçı, Instagram hesabından paylaştığı mesajda, "Kızımız Liya dünyaya geldi. Güneş gibi doğdu hayatımıza... Tarifi kelimelerle mümkün olmayan çok güzel duygular içindeyiz" satırlarına yer vermişti.

        'Liya' ismi, sabrın en güzeli anlamına gelmektedir.

        9

        İLK EVLİLİK YIL DÖNÜMÜ

        Tarkan, evliliklerinin birinci yılını ise, "İlk evlilik yıl dönümümüzdü. Can Pınar'ımla daha nice yıl dönümlerine inşallah!" mesajıyla kutlamıştı.

        10

        "NİKAH ÖNCESİ SON RÖTUŞLAR"

        Tarkan, geçtiğimiz haftada evliliklerinin 5. yıl dönümünü, "5 yıl önce bugün... Nikah öncesi son rötuşlar... Daha nice 5 yıllara can Pınar'ım... Seni seviyorum" notunu düştüğü bu fotoğrafla kutlamıştı.

        11

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ