Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Terör örgütüne ilkbahar-yaz operasyonu darbesi!
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İçişleri Bakanlığı koordinasyonunda, 15 Nisan 2021 tarihinde başlatılan İlkbahar-Yaz operasyonlarının 1 Ekim 2021 tarihine kadar devam edeceği bildirildi.

        Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH) ve Güvenlik Korucuları (GK) yer aldığı operasyonlarda, 01 Ekim tarihine kadar 9 bin 630 operasyonun icra edilmesi planlandı. Bu operasyonların bugüne kadar yüzde 39’u 3 bin 801’i icra edildi.

        Operasyonlar kapsamında son 2 ayda, 2’si kırmızı, 4’ü turuncu, 1’i yeşil, 9’u gri olmak üzere 48 terörist etkisiz hale getirildi, 298 sığınak ve mağarada, 159 Mayın/EYP, 137 silah, 99 el bombası, 35 telsiz, 355 tüp. ve 8.2 ton gıda ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Öğretmenevi müdür yardımcısı ölü bulundu

        Eskişehir'de oturan Bozüyük Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdür Yardımcısı 44 yaşındaki Alper Uysal, evinde ölü bulundu. Uysal'ın şüpheli ölümü ile ilgili soruşturma başlatıldı.(AA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ