Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol KARAR VERİLİ! Son dakika! TFF'den seyirci kararı! Yüzde 50 kapasite... - Futbol Haberleri

        Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın geçen gün yaptığı seyirci açıklamasının ardından TFF'de de yeni sezona ilişkin olarak seyirci kararı verdi! 2021-22 sezonunda profesyonel maçlarda stadyum kapasitelerinin yüzde 50'si oranında, localarda ise tam kapasiteyle seyirci alınmasına karar verildiği belirtildi. Açıklamada normalleşme süreci kapsamında ilgili kurum ve kuruluşlarla yapılan görüşmeler sonrasında alınan kararlar gereğince deplasman takımları için de aynı kuralların geçerli olacağının altı çizildi.

         Kritik 'seyircili maç' açıklaması
        Kritik 'seyircili maç' açıklaması Haberi Görüntüle

        TFF'nin tam açıklaması ise şöyle:

        "Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün Riva’da yaptığı toplantıda 2021-2022 sezonunda oynanacak profesyonel müsabakalarda, stadyum kapasitelerinin %50’si oranında seyirci alınmasına, ayrıca localara tüm kapasitesi oranında seyirci alınmasına karar vermiştir.

        REKLAM

        Normalleşme süreci kapsamında ilgili kurum ve kuruluşlarla yapılan görüşmeler sonucunda alınan karar gereğince, deplasman takımları için aynı kural geçerli olacaktır.

        Uygulamaların tüm detayları, TFF Sağlık Kurulu’nun Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu ile sürdürdüğü istişareler sonucunda ayrıca ilan edilecektir.

        Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur"

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ