Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TOKATDoğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekipleri, kaçak avlanan 2 kişiyi tespit etti. Far avı yapan şüpheliler, kaçarken yakalandı; toplam 22 bin 111 lira ceza uygulandı.

        Olay, dün gece saatlerinde, Çamlıbel Devlet Avlağı Kızılkaya köyü arazisinde meydana geldi. Tokat Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekipleri, 2 kişinin motosikletle far avı yaptığını tespit etti. Bölgeye giden ekipleri gören avcılar vurdukları 4 yaban tavşanını, tüfeğini ve motosikleti olay yerinde bırakıp kaçtı. Şüpheliler, kaçarken ekiplerin takibiyle yakalandı. Kimlikleri tespit edilen kişilerin motosikletine, tüfeğine ve tavşanlara el koyulup 16 bin 111 TL idari para cezası ve 6 bin TL tazminat bedeli olmak üzere toplamda 22 bin 111 TL ceza uygulandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler