Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Meteorolojik değerlendirmelere göre, 31 Aralık Çarşamba günü Tokat'ta kent genelinde 5 ila 20 santimetre arasında kar yağışı öngörülüyor.

        Tokat Valiliği tarafından yapılan açıklamada, kuvvetli kar yağışıyla birlikte ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayları ile özellikle yüksek kesimlerde tipi şeklinde olumsuzlukların yaşanabileceği bildirildi. Vatandaşların meydana gelebilecek risklere karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi. Kar yağışının 31 Aralık 2025 günü saat 03.00’te başlayacağı, aynı gün saat 23.59’a kadar etkisini sürdüreceği belirtildi. Yetkililer, başta sürücüler olmak üzere tüm vatandaşları hava şartlarına karşı tedbirli olunması konusunda uyardı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler