Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Tolgahan Sayışman: Almeda Abazi'ye bir kez daha aşık oldum! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Tolgahan Sayışman ve eşi Almeda Abazi, ikinci çocukları Alina'yı kucaklarına aldı. İkinci kez baba olmanın mutluluğunu yaşayan Sayışman, Alina'nın dünyaya geldiği hastanede basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

        2

        "BU SEFER FARKLI BİR TECRÜBE YAŞIYORUM"

        Ünlü oyuncu, "Yeniden baba oldunuz. Hayırlı olsun, neler hissediyorsunuz?" sorusuna, "Tecrübeli olduğumu zannediyordum ama bu sefer farklı bir tecrübe yaşıyorum. Bu sefer kız babası oldum. Adını Alina koyduk" diyerek, cevapladı.

        3

        "DOĞUM ZORLUYDU"

        Alina'nın sağlık durumuyla alakalı da konuşan Sayışman, "Çok şükür, sağlık durumu iyi. 3 klio 375 gram ağırlığında, 50 cm boyunda. Normal doğum oldu. Almeda'ya bir kez daha aşık oldum. Çok sabırlı ve güçlü bir kadın. Doğum zorluydu ve uzun sürdü" dedi.

        4

        "GİDİP, YANAĞINI SEVDİ"

        Oğlu Efehan'ı da hastaneye getirdiğini belirten Tolgahan Sayışman, "Onu getirdim. Tepkilerini biz de merak ediyorduk, hatta kayda aldım. Bebek gelecek diye çok heyecanlandı. Gidip, yanağını sevdi" şeklinde konuştu.

        5

        "ARAMIZA HOŞ GELDİN PRENSESİM"

        2017'de Los Angeles'ta evlenen Almeda Abazi ile Tolgahan Sayışman, 2019 yılında oğulları Efehan'ı kucaklarına almıştı. İki gün önce kızları Alina'yı kucaklarına alan çift, mutluluklarını sosyal medya hesaplarından yayınladıkları gönderilerle ifade etmişti.

        Almeda Abazi, yaptığı açıklamada, "Seninle birlikte; sonsuz ve koşulsuz bir sevgi büyüdü içimde. Darısı isteyen herkese inşallah. Aramıza hoş geldin prensesim Alina. Sefalar getirdin hepimize" ifadelerini kullanmıştı.

        Sayışman ise sevenlerinden gelen mesajlara, "Gerçekten güzel dostluklar biriktirdiğimizi bir kez daha görmek çok mutlu etti. Arayan, güzel dileklerini ileten herkese tekrar teşekkür ederim. Sosyal medya üstünden gelen yüzlerce mesaja ise tek tek cevap verme şansımız olmadığı için buradan herkese sevgi ve saygılarımı sunarım. İyi ki varsınız" sözleriyle teşekkür etmişti.

        6

        ALİNA NE DEMEK?

        Alina'nın Türkçe anlamına bakıldığında, 'Parlak, güzel, asil, dürüst ve yalnız' gibi karşılıklar buluyor.

        7

        "EN MUAZZAM HEDİYE"

        Tolgahan Sayışman, ikinci kez baba olacağını, "En muazzam hediye, en mutlu an... Daha mutlu olamam" sözleriyle duyurmuştu.

        "İKİ NUMARALI BEBEK YÜKLENİYOR"

        Doğacak kızına 'Alina' ismini vereceğini açıklayan Abazi ise, "İki numaralı bebek yükleniyor. Seninle tanışmak için sabırsızlanıyoruz ufaklık" demişti.

        8

        Arnavut asıllı model Almeda Abazi, 2008'de Miss Globe Kainat Güzeli yarışmasını kazanmıştı.

        9
        10

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ