Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Tom Holland: İzlerken Emma Watson'a aşık oldum - Magazin haberleri
        1

        Marvel Sinematik Evreni'nde canlandırdığı "Örümcek Adam" (Spider Man) karakteriyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan oyuncu Tom Holland, samimi açıklamalarda bulundu.

        W Dergisi'ne konuşan Holland, Emma Watson'a olan hayranlığı ve 2022'de yayınlanacak "Uncharted" filmindeki hatalarından bahsetti.

        2

        "DURGUNLUK VERİCİYDİ"

        Harry Potter'ı izlerken Emma Watson'a aşık olduğunu ifade eden Tom Holland, 30 yaşındaki oyuncu için, "Harry Potter ve Ateş Kadehi (Harry Potter and the Goblet of Fire) filminde pembe bir elbise giyiyordu. Benim açımdan akla durgunluk vericiydi" ifadelerini kullandı.

        3

        "KENDİMDEN ŞÜPHE DUYDUM"

        Tom Holland, 2022'de seyirciyle buluşacak "Uncharted" filminde Nathan Drake karakterini canlandırırken kendinden şüphe duyduğunu ifade etti.

        4

        İngiliz aktör, sözlerine şu şekilde devam etti:

        'İyi görünüyor muyum?' diye düşünmeye başladığınızda oyunculuk, bir karakteri canlandırmaktan başka bir şeye dönüşür. Uncharted'da performansımın belli kısımlarında, 'Şimdi iyi görünmek istiyorum. Bunun benim havalı anım olmasını istiyorum' diye düşünmenin büyüsüne kapıldığım zamanlar oldu.

        Karakterimin bir aksiyon kahramanı olması gerekiyor. Bakın, onu izlemedim bu yüzden başarılı olup, olmadığımı bilmiyorum ama bundan önemli bir ders çıkardım. Bu muhtemelen bir daha asla yapmayacağım bir hataydı.

        5

        Tom Holland

        6

        Tom Holland

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ