Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzon'un Ortahisar ilçesinde vatandaşların katılımıyla anket düzenlenecek.

        Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, yaptığı yazılı açıklamada, 2025-2029 yıllarını kapsayacak Stratejik Plan çalışması için halkın fikirlerini çok önemsediklerini belirtti.

        Stratejik Planlama çalışmalarında değerlendirilmek üzere belediye internet sitesi üzerinden "Ortahisar'ımızı Gelin Birlikte Güzelleştirelim"’ anket çalışması başlattıklarına işaret eden Kaya, şunları kaydetti:

        "Bütün toplumsal kesimlerin, gençlerin, kadınların, engellilerin ve yaşlılarımızın belediyemizle ilgili görüş ve düşüncelerini anket aracılığıyla bize ileterek destek vermelerini istiyorum. Bu verileri bilimsel tekniklerle değerlendirerek önümüzdeki 5 yıla ışık tutacak çalışmaların zeminini gelin hep beraber oluşturalım."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler