Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzon Büyükşehir Belediyesi, cadde ve sokaklardaki yenileme çalışmalarına devam ediyor.

        Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Gülbaharhatun Mahallesi İnönü Caddesi'nde 1,5 kilometrelik asfaltlama çalışması gerçekleştirildi.

        Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerince sürdürülen çalışmalarda hem araç hem de yaya trafiği için güvenli ve modern ulaşım altyapısı oluşturulduğu belirtildi.

        Açıklamada, 18 ilçede eş zamanlı çalışmaların devam ettiği belirtilerek, "Vatandaşlarımızı güvenli yollarla buluşturmak için yoğun bir gayret gösteriyoruz. Şehir genelinde ulaşım standardımızı yükseltmek için durmaksızın çalışıyoruz." ifadelerine yer verildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler