Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda oynadığı son 3 maçı kazanamayan Trabzonspor, 82 günlük galibiyet hasretine Göztepe karşısında son vererek rakibi karşısında 17 yıllık galibiyet hasretini de bitirmek istiyor.

        Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında yarın saat 20.30'da Bornova Stadyumu'nda Göztepe ile karşı karşıya gelecek. 20022003 sezonunda küme düşen 20172018 sezonunda ise tekrar Süper Lig'e çıkan Ege temsilcisini, Trabzonspor deplasmanda en son 11 Kasım 2002'de 21 mağlup etmişti. Söz konusu maçın ardından aradan geçen 17 yıllık sürede bordomavililer rakibiyle yaptığı 4 lig maçında 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.

        Trabzonspor 82 gündür deplasmanda kazanamıyor

        Karadeniz temsilcisi rakibi Göztepe karşısında hem 17 yıllık galibiyet hasretini hem de bu sezon deplasmanda 82 günlük galip gelememe serisini de bitirerek çıkışa geçmek istiyor. Deplasmanda en son 1 Aralık 2018'de Kayserispor'u 20 yenen bordomavililer söz konusu maçın ardından dış sahada oynadığı 3 maçta 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet almıştı. Beşiktaş ile 22, Demir Grup Sivasspor ile 11 ve Galatasaray'a ise 31 mağlup olmuştu. 82 gündür dış sahada kazanamayan Trabzonspor, ligde aldığı Galatasaray ve Aytemiz Alanyaspor mağlubiyetleri sonrası deplasmanda rakibi Göztepe karşısında çıkış arayacak.

        Dış sahada 10 maçta 10 puan topladı

        Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon oynadığı 10 maçta 10 puan topladı. Ligde elde ettiği 33 puanın 23 puanını evinde, 10 puanını ise deplasmanda toplayan bordomavililer, söz konusu maçlarda 2 galibiyet, 4'er beraberlik ve mağlubiyet elde etti. Attığı 12 gole karşılık kalesinde ise 18 gol gördü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler