Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor'da penaltı isyanı! Ağaoğlu: "Bu defter kapanmaz!" - Trabzonspor Haberleri

        TrabzonsporBaşkanıAhmet Ağaoğlu, Göztepe mağlubiyeti sonrası hakem Fırat Aydınus’a ve MHK’ye tepki gösterdi. A Spor’a konuşan Ağaoğlu, “Köşemizeçekilmiş, başımıza taş gelince tepki koyan bir kulüp değiliz. Futbolcularımızı, hakemlerin adaletine teslim ediyoruz. Ancak geçenseneden çok da farklı bir durum görmedik. Ayrıca bunu bir hata olarak da görmüyorum” dedi.

        Ağaoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Sörloth’un pozisyonunu ekrandan izledim. O an, penaltıyı kimin kullanacağını düşünmeye başladım. VAR neden var? Buişe sebep olanların ne cevap vereceğini merakla bekliyoruz.Bu defter asla kapanmaz. Ölü

        taklidi yapılacaksa o ölüyü kefeniyle birlikte mezarından çıkarırız.60 değil 60 bin gün ceza verseler de bu defter kapanmaz.”

        REKLAM

        BU HAKEMLERLE LİG BİTMEZ

        TrabzonsporGenel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, Sörloth’un pozisyonundapenaltı yerine devam kararı verilmesinin ligin

        geleceği açısından kendileriniçok düşündürdüğünü söyledi.Sağıroğlu, “Gerek MHK’nin, gerekse hakemlerin Trabzonspor’a karşı olan niyeti artık gizlenemez boyuta gelmiştir. Jose Sosa’ya yapılan kırmızı kartlık fauller es geçilmiştir. Sörloth’unpozisyonunda VAR’a bile gidilmemiştir. Bu MHK ve bu tarz hakemlerlebu sezon lig tamamlanmaz” diye konuştu.

        İŞTE O POZİSYON

        Trabzonspor'un Göztepe'ye 1-0 kaybettiği maçın 58. dakikasında kritik bir an yaşandı. Ceza alanına giren Sörloth, rakibi ile girdiği mücadelede kendisini yerde buldu. Bordo-Mavililer’in yoğun penaltı itirazlarına rağmen maçın hakemi Fırat Aydınus VAR’a bile gitmeyerek oyunu devam ettirdi. Trabzonsporlu taraftarla ise pozisyonun net penaltı olduğunu belirtip Aydınus’a tepki gösterdi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ