Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Giresunspor Trabzonspor: 3 -Giresunspor: 0 | MAÇ SONUCU - Trabzonspor Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Trabzonspor evinde Bitexen Giresunspor'u ağırladı. Mücadeleyi 3-0 Trabzonspor kazandı.

        Bordo- Mavililerin ilk golü 30. dakikada Giresunsporlu Bajic'in kendi kalesine attığı gol ile geldi. Diğer goller ise 69. dakikada Maxi Gomez ve 75. dakikada Doğucan Haspolat'tan geldi.

        Trabzonspor puanını 29'a çıkarırken, Giresunspor ise 19 puanda kaldı.

        DENSWIL, 3 HAFTA SONRA KADRODA

        Trabzonspor’da sakatlığı nedeniyle son 3 maçta forma giyemeyen Stefano Denswil, iki stoper Hüseyin Türkmen ve Marc Bartra’nın yokluğunda Giresunspor maçının yedek kulübesinde yer aldı.

        Sakatlığı düzelen ancak maç eksiği bulunan Denswil yedek soyunurken stoperde orta alan oyuncusu Gbamin, tercih edildi.

        REKLAM

        Trabzonspor’un altyapıdan kadroya dahil ettiği isimlerden olan Arif Boşluk, ligde ilk kez bir maçın kadrosunda yer aldı.

        TRİBÜNLER BOŞ KALDI

        Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçtaki tezahüratlar nedeniyle çok sayıda taraftarın biletlerinin bloke edilmesi nedeniyle de Giresunspor ile oynanan maçta tribünlerin çok büyük bölümü boş kaldı. Konuk ekip taraftarları ise misafir takım tribününün tamamını doldurdu.

        Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla Bitexen Giresunspor'a yemek verildi. Şenol Güneş Spor Kompleksi Akyazı Stadyumu’nda düzenlenen yemeğe Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Bitexen Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

        Her iki takımın da birbirine başarı dileklerini ilettiği yemeğin ardından Başkan Ahmet Ağaoğlu tarafından Bitexen Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet'e günün anısına plaket verildi.

        Karşılaşma öncesi hayatını kaybeden Brezilyalı efsane futbolcu Pele için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ