Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor Krasnodar MAÇ SONUCU ve MAÇ ÖZETİ! Fırtına, Avrupa'da yine kayıp! Trabzonspor maçı özeti - Futbol Haberleri

        Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'ndaki üçüncü maçında Krasnodar'a 2-0 mağlup oldu ve 3. haftayı 1 puanla kapadı.

        MAÇIN DAKİKALARI

        Konuk ekip ilk dakikada gole çok yaklaştı: Sol taraftan Kambolov'un ortasında Sosa topa müdahale etmeyi başardı. İkinci pozisyonda ise Campi tehlikeyi uzaklaştırdı.

        Mücadelede dakikalar 9'u gösterdiğinde Krasnodar yine gole çok yaklaştı: Savunmadan seken topu ceza sahasının hemen dışında kontrol eden Suleymanov şutunu attı fakat top üst direğe çarpıp dışarı gitti.

        Konuk ekip Trabzonspor kalesinde tehlike yaratmaya 12. dakikada devam etti: Sol kanatta topla buluşan Suleymanov hızla rakip ceza sahasına yaklaştı ve pasını verdi ancak Sosa'dan bir kritik müdahale daha geliyor.

        REKLAM

        Karşılaşmanın 21. dakikasında Trabzonspor gole çok yaklaştı: Sol tarafta topla buluşan Nwakaeme sol ayağıyla kale sahasına tehlikeli bir orta yolladı. Savunmanın ters vuruşunda top kaleye yönelirken kaleci son anda müdahale ederek golü önledi.

        Trabzonspor 24. dakikada organize ve etkili geldi. Sosa'nın harika pasında topla buluşan Yusuf Sarı sol ayağıyla yakın köşeye sert vurdu ancak kaleci Safonov'dan çok güzel bir kurtarış geldi.

        Bu pozisyondan sadece 1 dakika sonra Sosa çok güzel hareketlerle rakibinden sıyrıldı ve pasını Nwakaeme'ye verdi. Soldan ceza sahasına giren Nwakaeme rakibinden güzel sıyrıldı ve ortaya çevirdi ancak Sörloth rakibinin önünde gol vuruşunu yapamadı.

        Tempolu geçen karşılaşmanın ilk 45 dakikasında gol sesi çıkmadı.

        Krasnodar, ikinci yarıya da etkili başladı: 47. dakikada sağ kanattan Stotskiy'nin yaptığı ortada Suleymanov vuruşunu yaptı ancak şutu etkili olmadı ve kaleci Uğurcan meşin yuvarlağı kontrol etmeyi başardı.

        49 .dakika oynanırken Olsson'un pasıyla son çizgiye inen Petrov kale sahasına çevirdi. Uğurcan'ı geçen topa Berg vuruşunu yaptı fakat Pereira topu çizgiden çıkarttı ancak ikinci kez topu önünde bulan Berg bu sefer topu ağlara göndermeyi başararak takımını öne geçirdi.

        REKLAM

        Temsilcimiz 55. dakikada bir fırsattan yararlanamadı: Yusuf Sarı'nın ortası savunmadan sekip ceza sahasının ters tarafındaki Abdulkadir'in önünde kaldı. Bu futbolcunun yeniden içeri çevirdiği topu Sörloth kontrol edemedi.

        Trabzonspor 64. dakikada rakibini eksik ve dengesiz yakaladı. Sosa'nın pasında topla buluşan Yusuf Sarı yeniden Arjantinli yıldızı düşündü. Sosa'nın ilk kontrolü iyi olmasa da dar açıdan etkili bir şut gönderdi fakat kaleci topu kornere çeldi.

        Dakikalar 73'e geldiğinde Krasnodar temsilcimizi oldukça eksik yakaladı. Ari'nin pasında Petrov sağ çaprazda topla buluştu ve arka direğe pasını yolladı. Kademeye giren Sosa yine kritik bir müdahalede bulunarak Fernandes'in topu boş kaleye yollamasına engel oldu.

        90+2'nci dakika oynanırken konuk ekipte ceza sahası içerisinde topla buluşan Vilhena, farkı 2'ye çıkaran golü kaydetti.

        Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Trabzonspor, 2-0 mağlup olarak Avrupa'da ağır bir yara aldı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ