Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Transfer Borsası Transfer borsası - Futbol Haberleri
        1

        Trabzonspor, Sparta Prag oyuncusu Guelor Kanga'yı kadrosuna katmak istiyor.

        2

        Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş, Cagliari'de forma giyen Alberto Cerri'yi izliyor. Beşiktaş'ın ise uzun süredir ilgisi bulunuyor.

        3

        Arsenal ve Manchester United, PSG forması giyen Edinson Cavani için transfer çalışmalarına başladı.

        4

        West Ham United Teknik Direktörü David Moyes, Çin ekibi Shandong Luneng'de forma giyen Marouane Fellaini'nin transfer edilmesini istedi.

        5

        Newcastle United, RB Leipzig'den Adama Lookman'ı sağlık kontrolünden geçirecek. 22 yaşındaki oyuncunun satın alma opsiyonlu kiralanması bekleniyor.

        6

        Tottenham, Milan'dan Krzysztof Piatek'i 28 milyon Pound'a transfer etti. Polonyalı futbolcu, 48 saat içerisinde sağlık kontrollerinden geçip 3.5 yıllık sözleşme imzalayacak.

        7

        Tottenham forması giyen Christian Eriksen'in menajeri, Inter ile Milano'da masaya oturdu. Gelecek sezon için ön sözleşme yapılabilir.

        8

        Olivier Giroud, Inter ile 2.5 yıllığına anlaşmaya vardı. Chelsea, 8-10 milyon civarında bonservis talep ediyor.

        9

        Gençlerbirliği, Burnley forması giyen kaleci Joe Hart'ın peşinde. Bir dönem Manchester City kalesini koruyan ünlü eldiven için başkan Murat Cavcav, "Görüşülüyor. Başka alternatifler de var. Ağırlıklı olarak yabancı isimler üzerinde duruyoruz. Kaleci problemini çözmek önceliğimiz" dedi.

        13

        Galatasaray, İtalyan ekibi Sampdoria'da forma giyen Kolombiyalı Jeison Murillo için son kozunu oynayacak.

        14

        Ajax, Ryan Babel transferinde geri sayıma geçti. Galatasaray’la 6 aylık kiralama konusunda anlaşan Hollanda ekibinin transferi bugün açıklaması bekleniyor.

        15

        Teknik Direktör Fatih Terim tarafından kadro dışı bırakılan Steven Nzonzi'yi Everton’un ardından bir başkan Premier Lig temsilcisi West Ham United da listesine aldı.