Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Tülin Şahin: Doğum günün kutlu olsun meleğim - Magazin haberleri
        1

        Yaklaşık 25 yıldır podyumlarda boy gösteren model ve sunucu Tülin Şahin'in kızı Siena Leyla, iki yaşına bastı. Kızının babası Portekizli Pedro De Noronha ile mahkemelik olan Şahin, Siena Leyla için sürpriz bir doğum günü partisi organize etti.

        2

        "DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN MELEĞİM"

        Kutlamadan fotoğrafları Instagram'dan yayınlayan Tülin Şahin, "Doğum günün kutlu olsun canım kızım, meleğim... Ne çabuk 2 oldun..." ifadelerini kullandı. Takipçileri ünlü modelin gönderisini beğeni yağmuruna tuttu.

        3

        DAVA AÇTI

        Portekizli iş insanı, kızı Siena Leyla'yı kendisine göstermediğini iddia ettiği manken Tülin Şahin hakkında, 6 aya kadar zorlama hapsi istemiyle dava açmıştı.

        Dilekçede, Şahin’in çocuğunu göstermemekle tehdit ettiği ve iş insanı Noronha evden ayrıldıktan sonra çocuğunu kendisine göstermediği anlatmıştı.

        4

        "KIZIM İÇİN SAVAŞACAĞIM"

        Pedro De Noronha, muhabirlerin, "Kızınız Siena'nın bu olaylardan olumsuz etkilenmesinden korkmuyor musunuz?" sorusuna ise, "Geçen sefer Türkiye’ye geldiğimde havalimanında tutuklandım. Bunların artık hiçbir önemi yok. Kızımın geleceği için sonrasına bakacağım. Mücadelemi bitirmeyeceğim. Savaşacağım. Sonunda kendimi duyuracak bir nefesim olduğu için sizlere çok teşekkür ederim." yanıtını vermişti.

        5

        Sinema, televizyon ve müzik dünyasındaki bazı ünlü isimlerin çocukları en az kendileri kadar şöhrete kavuşmuş durumdayken, bazılarının çocukları ise kameralardan uzak bir yaşam sürüyor...

        6

        Sedef Avcı-Kıvanç Kasabalı çifti ile oğulları Can

        46

        Feridun Düzağaç ve kızı Tuya Naz

        47

        Tolga Çevik ile çocukları Tan ve Tuna

        48

        Coşkun Sabah ve kızı Roza

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ