Olaylı nikah sonrası Belediye Başkanı'ndan açıklama: "Nikahlarını ben kıyacağım"
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde gelinin nikah sırasında 'Evlenmeyi kabul ediyor musunuz' sorusuna 'Hayır demek ne mümkün' cevabının verilmesi üzerine iptal edilen nikah sonrası devreye Belediye Başkanı Turgay Şirin genç çiftin nikahını kendisinin kıyacağını açıkladı
ABONE OLManisa'nın Turgutlu ilçesindeki evlilik töreninde gelin, nikah memurunun 'Evlenmeyi kabul ediyor musunuz' sorusuna "Hayır demek ne mümkün" cevabını verince çift dünya evine giremedi.
Turgutlu Belediyesi Nikah Salonu'nda Hatice Koşman ve Turgut Dinçer Güneri nikah masasına oturdu. Nikah memuru Ali Akça'nın 'Turgut Dinçer Güneri'yi eş olarak kabul ediyor musunuz" sorusuna, gelin Koşman, "Hayır demek ne mümkün" cevabını verince nikah memuru Ali Akçay nikahı iptal etti.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ