Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Üç Aylar mesajları ve sözleri 2023: En güzel, özel, anlamlı, yeni, farklı, dualı, hadisli, ayetli, resimli Üç Aylar mesajları ve sözleri çeşitleri
        1

        En güzel, dualı ve resimli Üç Aylar mesajları ve sözleri araştırmaları hız kazandı. Üç Aylar'ın ilki olan Recep Ayı 23 Ocak Pazartesi günü itibarıyla başladı. Şaban ayı 21 Şubat'ta ve Ramazan ayı ise 23 Mart tarihinde başladı. İslam dünyası tarafından manevi huzur ve heyecanla beklenen bu mübarek Üç Aylar'ın başlamasıyla birlikte en güzel ve resimli Üç Aylar mesajları paylaşılmaya başlandı. Siz de sevdiklerinizi mutlu etmek için yeni, farklı, dualı ve resimli Üç Aylar mesajları ve sözlerini; WhatsApp, Instagram, Twitter, Facebook gibi sosyal medya ağları ve SMS yoluyla paylaşabilirsiniz. İşte, 2023 En güzel Üç Aylar kutlama mesajları ve sözleri...

        2

        EN GÜZEL ÜÇ AYLAR MESAJLARI

        Receb ekme ayı, Şaban sulama ayı, Ramazan ise hasat ayıdır. Allah’ım bizi hayırlı hasat elde edenlerden eyle. Üç Aylarınız mübarek olsun.

        3

        DUALI ÜÇ AYLAR SÖZLERİ

        Receb, Şaban ve Ramazan aylarında bütün günahlarımızın affedilmesi dileğiyle, bu mübarek günler hayırlara vesile olur İnşallah.

        4

        Manevi iklimiyle ruhumuzu kuşatan, gönüllerimizi ferahlatan, kandiller geçidi mübarek Üç Aylar hayırlara vesile olsun.

        5

        RESİMLİ ÜÇ AYLAR MESAJLARI

        Bu mübarek günlerde yapacağımız ibadetlerle İnşallah cennetin kapılarının sonuna kadar açılması dileğiyle, Üç Aylarınız kutlu olsun.

        6

        Allah’ım Receb ve Şaban aylarını bizim için mübarek kıl ve bizi Ramazan ayına ulaştır. Üç Aylarınızın başlangıcı mübarek olsun.

        7

        HADİSLİ RECEP AYI MESAJI

        Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin mevlaya yöneldiği mübarek Üç Aylarınızı tebrik ederim.

        8

        Sevgili Peygamberimiz (Sallallahü aleyhi ve sellem), mübarek Üç Aylar için, “Receb Allah’ın ayı, Şaban benim ayım, Ramazan ise ümmetimin ayıdır.” buyurmuşlardır. Rabbim ibadetlerimizi kabul eder İnşaallah.

        9

        KISA ÜÇ AYLAR MESAJI

        Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Üç Aylarınız mübarek olsun..

        10

        Gül sevginin tacıdır, her bahar bir gül taçlanır. O gül ki Muhammed'i hatırlatır. Onu hatırlayana gül koklatır. Gül kokulu sevgi dolu nice Üç Aylar..

        11

        Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Üç Aylarınız mübarek olsun..

        12

        UZUN ÜÇ AYLAR MESAJI

        Ruhu Aşk ve muhabbet mührüyle damgalı, kalbi kutsi dava ile sevdalı, sinesi heyecan, coşku tufanı ve şükür notaları ile örülmüş güzel insan, 'Üç Aylar'ın mübarek olsun..

        13

        Yer yer sürçmüş yer yer düşmüş ama pişman olmuş biz kullara Rahman'ın rahmet olarak araladığı kapılar açılıyor. Üç Aylarımız mübarek olsun.

        14

        Peygamber Efendimizin 'Allah'ın ayı' dediği Recep ayının önemi ve bu ayda yapılacak ibadetlerin sevabı büyüktür. Recep ayındaki en kutsal gece ilk haftadaki perşembeyi cumaya bağlayan gecedir. Bu gece Regaip Kandili gecesidir ki 'ihsan gecesi' olarak nitelenir.

        15

        Rabbimden çiçek istedik kırları verdi, ağaç istedik ormanları verdi, su istedik denizleri verdi, dost istedik seni verdi. 'Üç Aylar'ın mübarek olsun kardeşim..

        16

        Affedilmemize vesile olması dileklerimle, Üç Aylarınızın hakkınızda hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan dilerim.

        17

        Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Üç Aylarınız mübarek olsun..

        18

        Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Üç Aylarınız mübarek olsun.