Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam URTİM’den yüksek standartlarda rüzgar perdesi - İş-Yaşam Haberleri

        Yurt içinde ve yurt dışında 38 yıldır havalimanı, stadyum, rafineri, köprü, konut, gemi inşası, tersane gibi birçok projede yer alarak, kalıp ve iskele üretiminde Türkiye’nin öncü şirketlerinden olan URTİM, yüksek katlı yapılarda rüzgar hızını keserek her tür hava koşulunda topyekün koruma sağlayarak yüksek iş güvenliği olan çalışma alanları sağlamak için CLIMBSET - W® Rüzgar Perdesi Sistemi’ni üretti.

        .png
        .png

        Sistem hakkında bilgi veren URTİM Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Urfalılar, "İş ve işçi güvenliğini daha üst seviyeye taşıyarak daha verimli çalışma olanağı sağlayan sistem vinç ya da hidrolik tırmanır sistem ile hareket ettirilecek şekilde üretiliyor" dedi.

        REKLAM

        CLIMBSET - W® Rüzgar Perdesi Sistemi farklı rüzgar kesme derecesine göre yüzeyi trapez kesim sac, kontraplak ya da perfore plakaların ahşap taşıyıcılar üzerine monte edilmesiyle esnek bir çözüm sunduğunu söyleyen Urfalılar, "Müşteri talebine göre 2 veya 3 kat aynı anda kapatılarak güvenli çalışma alanları genişletilebilir. Yapım süresince, döşeme kalıbı, cihazlar ve diğer malzemeler, yükleme platformları ve/veya Masa Çıkarma Sistemi kullanılarak hızlı ve güvenli bir şekilde taşınır. CLIMBSET - W® Rüzgar Perdesi Sistemi Hidrolik pistonların her biri 5 ton kaldırma kapasitesine sahip. Sistem tek defada 800 mm yukarı yönlü hareket edebilir. Sistem max. +/- 15 derece açıda çalışabilir. Sistem 70 km/h rüzgar hızına kadar yukarı doğrultuda çalışabilir” diye konuştu.

        Üretiminin yüzde 70'ini, 54 ülkeye ihraç ediyor

        URTİM olarak üretimlerinin yüzde 70'ini, aralarında Malezya, Kanada, Katar, Ürdün, Ekvator Ginesi, Senegal, Nijerya ve Kenya, Birleşik Arap Emirlikleri’nin de bulunduğu 54 ülkeye ihraç ettiklerini vurgulayan Urfalılar, "Geliştirdiğimiz sistemler ile inşaatlarda, tersanelerde ve endüstriyel tesislerde zaman, maliyet avantajı ve İSG kurallarına uygun güvenli çalışma sağlıyoruz’’ dedi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ