Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Balıkesir'in Edremit ilçesinde cezaevi firarisi Mustafa Emlik (36), Uzman Çavuş Kemal Ekri'yi tabancayla öldürüp, otomobilini gasp etti.

Read more!

DHA'nın haberine göre ardından evinin önündeki Göktuğ Çalık'ı da öldürüp, yolda 5 kişiyi de yaralayan saldırgan Emlik, sıcak takip sonrası çıkan çatışmada polis tarafından etkisiz hale getirildi.

2'Sİ POLİS 7 KİŞİYİ YARALADI

Çatışmada polis memurları İbrahim Gül ve Ümit Işık yaralandı. Yaralanan 2'si polis toplam 7 kişi, hastanede tedaviye alındı.

Kentte dün saat 23.00 sıralarında 112 Acil Çağrı Merkezi'ne Altınkum Mahallesi Ertürk Caddesi’nde bir aracın önü kesilip gasp edildiği ve silah kullanıldığı yönünde ihbar yapıldı.

Uzman Çavuş Kemal Ekri
Uzman Çavuş Kemal Ekri

Bunun üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, 19’uncu Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı emrinde görevli Uzman Çavuş Kemal Ekri'nin tabancayla öldürüldüğünü ve otomobilinin de gasp edildiğini tespit etti.

Uzman Çavuş Kemal Ekri
Uzman Çavuş Kemal Ekri
KAÇARKEN DEHŞET SAÇTI

Şüpheli Mustafa Emlik, gasp ettiği otomobille kaçarken yolda Volkan Özalp'i de tabancayla boynundan yaralayıp, uzaklaştı. Emlik, Akçay Kavşağı’ndan Güre yönüne dönmek isterken kırmızı ışıkta önünde duran bir araca ateş etti.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ