Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Victoria Beckham, gelini Nicola Anne Peltz ile anlaşamıyor iddiası - Magazin haberleri
        1

        İngiltere'nin en zengin ünlüleri arasında yer alan Victoria Beckham-David Beckham çiftinin oğlu Brooklyn Beckham (23), 2020'nin temmuz ayında oyuncu Nicola Anne Peltz (27) ile nişanlanarak, evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. İkili, geçtiğimiz nisan ayında Miami'de nikah masasına oturmuştu.

        2

        Evlendikten sonra eşiyle birlikte kayınpederi Nelson Peltz'in, Los Angeles'taki 11 milyon dolarlık malikanesinde yaşamaya başlayan Beckham aynı zamanda ünlü oyuncunun soyadı 'Peltz'i kullanmaya başlamıştı.

        3

        İngiliz ve ABD basınında öne sürülenlere göre; David ve Victoria Beckham, oğullarının eşinin soyadını almasından memnun olmamış ve bunu da sosyal medyada düğünle ilgili paylaşımlarında sürekli oğullarının adını Brooklyn Beckham şeklinde anarak belli etmişti.

        4

        "ARALARI BUZ GİBİ!"

        Beckham ve gelini Peltz hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Page Six'in haberine göre; ailelere yakın bir kaynak, Nicola Peltz ile Victoria Beckham'ın arasının gerçekten "buz gibi" olduğunu ileri sürdü. Bu durumun özellikle de düğün hazırlıkları sırasında zirveye çıktığı iddia edildi.

        5

        "DÜĞÜN PLANLARINA KAYINVALİDESİNİ KARIŞTIRMADI"

        Aynı kaynak Nicola Peltz'in, Brooklyn Beckham ile düğününü planlarken kayınvalidesini hiç hesaba katmadığını, fikrini almadığını hatta onunla hiç konuşmadığını ileri sürdü. Kaynak, "Nicola, Victoria'nın düğün planlamasının bir parçası olmasını istemedi. Victoria'ya bu konuda hiçbir ipucu vermedi. Aralarındaki iletişim en alt düzeydeydi." diye konuştu.

        6

        İddialara göre; Beckham ailesine yakın bu kaynağın ileri sürdüğüne göre, Beckham geliniyle arasını sıcak tutmaya çalışıyor. Fakat Nicola Peltz bu konuda ona hiç yardımcı olmuyor. Hatta bu durum, Victoria ve David Beckham ile oğulları Brooklyn'in arasının açılmasına da neden oluyor.

        7

        "KAYINVALİDENİN ÖN PLANA ÇIKMASINI İSTEMİYOR"

        Kaynak, Nicola Peltz ile Victoria Beckham arasında bir "kıskançlık" olduğunu da ileri sürdü. Buna göre Nicola, kendisinden daha önce gösteri dünyasında isim yapan ve dünyaca tanınan kayınvalidesini kıskanıyor bile olabilir. Aynı kaynağa göre Nicola Peltz, özellikle de kendi düğününde kayınvalidesi Victoria'nın daha çok ilgi çekmesini istemedi.

        8

        "BROOKLYN BÜYÜK BİR BASKI ALTINDA"

        Öte yandan bütün bunların ardından Nicola Anne Peltz, geçtiğimiz aylarda Beckham ailesini eleştirmişti. Peltz, Tatler Dergisi'ne verdiği röportajda eşinin kariyer seçiminde herkesi memnun etmek için üzerinde yoğun bir baskı hissettiğini söylemişti. Ünlü oyuncunun bu sözleri, isimlerini doğrudan söylemese de David ve Victoria Beckham çiftini hedef aldığı şeklinde yorumlanmıştı. Brooklyn Beckham, bir dönem çabaladığı fotoğrafçılık konusunda beklenen başarıyı yakalayamayınca gurmeliğe yönelmişti.

        9

        "BENİM BABAMDAN NASİHAT ALIYOR"

        Nicola Anne Peltz, aslında Brooklyn'in fotoğrafçılık yapmayı sevmediğini ve bunu kendisine söylediğini sözlerine eklemişti. Peltz, eşinin kariyer seçimi konusunda kendi babası milyarder iş insanı Nelson Peltz'ten tavsiye aldığını belirtmişti. Beckham ailesinin gelini bu konuda Brooklyn, babası Nelson Peltz'i arayıp da yaptığı işler hakkında ne düşündüğünü sorduğunda mutlu olduğunu belirtip "Onu babamdan bir şeyler öğrenirken seyretmeyi seviyorum." demişti.

        10

        MİLYONLUK MALİKANEDE NİKAH TÖRENİ

        Çiftin düğünü, gelinin ailesinin değerinin 76 milyon sterlin olduğu konuşulan Florida, Palm Springs'te bulunan malikanede yapılmıştı. Törenin maliyetinin 3 milyon sterlin civarında olduğu da ortaya atılan iddialar arasındaydı.

        İkilinin, nikah töreninin yayın haklarını Vogue Dergisi'ne sattığını bu yüzden de konukların sosyal medya paylaşımı yapmaması için sıkı önlemler alındığı da belirtilmişti.

        11

        EVLİLİK SÖZLEŞMESİ DE İMZALADILAR

        ABD ve İngiliz basınında yer alan iddialara göre; Anne Peltz'in, milyarder bir iş insanı olan babası Nelson Peltz, müstakbel damadına evlilik sözleşmesi imzalatmıştı. Bu sözleşme hem Brookly Beckham hem de Nicola Anne Peltz için bağlayıcı özellik taşıyordu.

        Müstakbel gelin ve damadın imzaladığı sözleşmeye göre; boşanmaları durumunda her ikisi de ailelerinden kaynaklanan servetten pay alamayacak.

        12

        ABD'NİN SAYILI ZENGİNLERİNDEN

        Her ikisinin ailesinin de sahip olduğu servete bakarsak; Beckham çiftinin toplam serveti 380 milyon sterlinken, Nicola Anne Peltz'in ailesinin serveti ise bunun neredeyse üç katı...

        Peltz ailesinin 1.3 milyar sterlin serveti bulunuyor. Beckham ailesine gelin gidecek olan Nicola Anne Peltz'in babası Nelson Peltz, ülkesinin sayılı zenginleri arasında yer alıyor. Peltz'in annesi ise eski bir model olan Claudia Heffner Peltz...

        Fotoğraf: Reuters, AP, Splash News.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ