Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Wanda Nara'dan Icardi için olay açıklama! Icardi, Devrim Özkan ile sevgili mi oldu? - Son dakika spor haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi ile Wanda Nara arasındaki çalkantılı ilişki gündemden düşmüyor.

        2

        Bir ayrılıp bir barışan çift için ortaya atılan son iddia ise yeniden kafaları karıştırdı.

        3

        Geçtiğimiz haftalarda Icardi ile ilişkilerini sona erdirdiklerini ve ayrıldıklarını açıklayan Wanda Nara, 8 Kasım'da Türkiye'ye gelip Galatasaray'ın Ofspor ile oynadığı maçı Icardi'yle birlikte tribünde takip etti.

        4

        İkilinin tribündeki pozları ve daha sonra Icardi'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma yazdığı "Mükemmel randevum" ifadesi, çiftin barıştığı şeklinde yorumlanmıştı.

        5

        Ancak İngiliz The Sun ve Güney Amerika basınında yer alan haberlerde, Icardi ve Wanda Nara'nın barışmadığı hatta ipleri tamamen koparma noktasına geldikleri öne sürüldü.

        6

        The Sun, Wanda Nara'nın İtalyan televizyonunda Icardi'den bahsettiği sırada hıçkıra hıçkıra ağladığı görüntülere yer verdi.

        7

        Haberde; İtalyan televizyonuna ayrılıkla ilgili konuşan Wanda Nara'nın şu sözlerine yer verildi:

        8

        "Bu beni incitiyor çünkü ben sonsuza dek aşka inanan bir insanım. Seçtiğim adamın yanında yaşlanmaya inanıyorum. Ama bazen hayat sizi hayal kırıklığına uğratıyor."

        9

        Icardi'nin başkasıyla birlikte olduğunu belirten Wanda Nara, "Mauro, canı acısa da sana doğruyu söyleyen biri. Bu yüzden onunla neredeyse her zaman tartışırım. Ve bana biriyle görüştüğünü söyledi" dedi.

        16

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ