Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu Wesley Sneijder: Ajax ve Tadic, depremzede yardımına katılmadı - Futbol Haberleri
        1

        Futbol dünyası 10 ilimizi etkileyen deprem nedeniyle yardım kampanyası düzenlerken Hollanda 1. Futbol Ligi olan Eredivisie ekipleriyse bu kampanyaya maç sırasında giyilmiş formalar ve kaptanlık bantlarıyla katıldı.

        2

        Ligde mücadele eden 18 kulübün 17'si Türkiye ve Suriye bayraklarının bir kalp içinde olduğu kaptanlık bantlarını taktı. Sadece Ajax başka bir kaptanlık bandıyla maça çıktı.

        3

        Fortuna Sittard, FC Emmen ile oynadığı lig mücadelesine, Hollanda Kızılhaçın Türkiye ve Suriyedeki depremzedeler için başlattığı Giro555 bağış kampanyasının yazılı olduğu formalarla çıktı.

        4

        WESLEY SNEIJDER: KULÜP KARARIYLA KATILMADILAR

        Konu hakkında konuşan Ajax'ın eski kaptanı Wesley Sneijder, "Bu güzel bir kampanya. Herkes bu bantları taktı ve kaptanlar ayrıca formalarını da bğaışladı. Bunların hepsi kampanyaya gidecek ve hafta sonunda açık artırma yapılacak. Sadece Ajax başka bir bant taktı. Sanırım kendi kampanyaları var. Düşüncelerinin ne olduğunu bilmiyorum ama bantı takmak istemeyen Tadic değildi, kulüp kararıyla bunu yaptılar." dedi.

        5

        "UMARIM FORMA BAĞIŞLARLAR"

        Sneijder, Ajax'a bir çağrıda bulunurken, "Kaptanlık bandı takmamış olabilirler ama umarım maçta giydikleri formalardan bazılarını kampanya için bağışlarlar." ifadelerini kullandı.

        6

        VAN DER MEYDE: AJAX NEDEN YAPMADI, ANLAMIYORUM

        Bir başka eski Ajax oyuncusu Andy van der Meyde, "Ajax'ın bu kampanyaya katılmamış olmamamasından hoşlanmadım. Bu kadar büyük bir kulüp olarak bu tür yardım kampanyalarının içinde olmanız ve daha çok kişiye yaymanız gerekir. Ajax'ın ne düşündüğünü gerçekten anlayamıyorum." yorumunu yaptı.