Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

BOŞ DERSTE GEZMEK İSTEYEN ÖĞRENCİYE TREN ÇARPTI.

Turhan ARSLANOĞLU-AHT

Kartal Hüseyin Ağarman Endüstri Meslek Lisesi 10'uncu sınıf öğrencisi Hasan Hashaş, dersinin boş olması nedeniyle çıktığı gezintide tren altında kalıp, bacağından oldu.

16 yaşındaki Hashaş dün sabah okula geldi. Ancak dersinin boş olması nedeniyle iki arkadaşıyla birlikte Kartal Sahili'nde gezmek için yola çıktı.

Arkadaşlar tren yolunu raylardan geçmek istedi. Ancak Hasan Haşhaş'a Haydarpaşa-Gebze seferini yapan banliyö treni çarptı. Sağ ayağı dizinin altından kopan Haşhaş olay yerine gelen ambulansla Kartal Yavuz Sultan Selim Hastanesi'ne kaldırıldı.

İlk müdahalesi yapılan Haşhaş daha sonra kopan bacağının dikilmesi için Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevkedildi. Olay yerine gelen bazı öğrenciler ise kazanın meydana geldiği yerde zaman zaman bazı öğrencilerin tiner kokladığını iddia ettiler. Kazayı duyarak hastaneye koşan Haşhaş'ın yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ