Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK

        Bugün Ay, Başak burcunda dolaşıyor. İşlerimizde daha detaya inmek, sosyal ortamlarda ve gruplarla olan işlerimizde üzerimizde stres yaratabilir. Öğlen ve öğleden sonra saatlerinde daha kolay harekete geçebilir ve işlerimizi çabucak halledebiliriz. Önemli tüm işlerimizi öğleden sonra saat 16.22’ye kadar yapmaya çalışalım zira bu saatten sonra Ay boşluğa giriyor.

        KOÇ

        İşte beraber hareket ettiğiniz ve ortaklaşa çalıştığınız insanlarla hızlı ve keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Her şeyi tek başınıza yapmak sizin için önemli olsa da ortaklıklar hayatınızı kurtarabilir.

        BOĞA

        Aşk hayatınız ve eğlenceli yönleriniz ön planda olacak. Beraber olduğunuz insan hayatınızla ilgili kararlarda size desteğini sunabilir. Önemli bir işiniz varsa hızlı, aktif ve iş bitirici olacaksınız

        İKİZLER

        Aile hayatınız için yapacağınız alışverişler sizi mutlu edebilir. Önceden konuşulmuş bir seyahat fikri sizi heyecanlandırabilir. Diğer insanları istediğiniz konularda ikna edebileceksiniz.

        YENGEÇ

        Ortaklaşa para alanlarınızda hesabınızı iyi yapmalısınız. Yapılacaklar ve alınacaklar konusunda rahatlıkla harekete geçebilir hatta yapılacaklar hususunda ailenizi de ikna edebilirsiniz.

        ASLAN

        Özel hayatınızda bu aralar partnerinizle birbirinizi anlamakta zorlanıyor olsanız bile, iletişiminizi kesmemeye çalışın. Yumuşak yapınızla bugün ikna yeteneğiniz güzel çalışabilir.

        BAŞAK

        Bugün, keyifli alanlardan hoşlanacaksınız. İş hayatınızda hızlı adımlarla daha önceden planlanmış işlerinizi tamamlayabilirsiniz. İş konularında çevrenizden faydalanmayı unutmayın.

        TERAZİ

        Aileniz ve eviniz bu aralar hayatınızın merkezinde olabilir. Ev için yenilikler yapma isteğiniz çok yüksek. Bu konuda sevdiğiniz insanı ikna etmek de zor olmayacak, merak etmeyin.

        AKREP

        Eski konu ve olaylar konuşmalarınız ve paylaşımlarınız arasında yer alıyor. Bugün, ailenizi ikna ettiğiniz kadar iş yaptığınız insanları da ikna etmeye özen göstermeniz gerekecek.

        YAY

        Göz önünde olacağınız alanlarda veya iş konularında titiz ve seçici tavırlar sergileyeceksiniz. Bugün, özel hayatınızda sevdiğiniz insanla aranızda güzel bir iletişim sağlayacaksınız.

        OĞLAK

        Farklı ortamlarda yaratıcılığınızı ve eğlenceli yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Özel hayatınızdaysa akşam saatlerinde değişik planlar devreye girebilir. Kendinizi yenilemek istiyorsunuz.

        KOVA

        Kafanızdakiler için harekete geçin. Diğer insanları yapacaklarınız konusunda ikna etmek bu aralar hiç zor değil. Önemli bir işinizi bugün hızlı yapınızla halletmek isteyeceksiniz.

        BALIK

        Sosyal çevrenizdeki etkili arkadaşlarınızla özel hayatınızın detaylarını konuşabilirsiniz. Partnerinizle çeşitli organizasyonlarda, partilerde veya aktivitelerde bulunmak isteyebilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ