Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları...

        KOÇ

        Ortaklaşa para konularında yeni ayla birlikte yeni fikirlere, tutumlara ve kararlara açıksınız. Borç altına girmek, kredi almak, vergi konularına yönelmek yeni ayın etkilerinden olabilir.

        BOĞA

        Yeni ay, özel hayatınızla ilgili güzel başlangıçlar getirecek. Bu yeni ayda evlenme, bir ilişkiye adım atma, söz, nişan gibi konular devreye girebilir ve önemli parasal sorumluluklar oluşabilir.

        İKİZLER

        İşinizle ilgili önemli kararlarınızı bu yeni ayda oluşturmalısınız. Ortaya koyacağınız işlerin uzun vadede size yollar açtığını göreceksiniz. Sağlığınızla ilgili önemli kararları devreye sokabilirsiniz

        YENGEÇ

        Aşk hayatınız hareketleniyor. Bu alanda kararlarınızı uygulamak için bu yeniaydan faydalanacaksınız. Çocukla ilgili oluşumlar için de önemli kararlar söz konusu olabilir.

        ASLAN

        Bu yeniay sizin ev, aile ve yuva alanlarınızda önemli konu ve olayları karşınıza getirebilir. Aşk hayatınız veya çocuğunuzla ilgili konularda da önemli sorumluluklar devreye girecek.

        BAŞAK

        Yeniay ile birlikte ev ve aileyle ilgili önemli sorumluluklar devreye girecek. Yakın çevreniz, akraba ve kardeşlerinizi de işin içine alarak önemli konuşmalar yapabilirsiniz.

        TERAZİ

        Yeniayla birlikte projelerinizi ortaya koymak, parayla ilgili planlarınızı uygulamak için harekete geçebilirsiniz. Önemsediğiniz bir insanın hayat sorumluluğunu üstlenebilirsiniz.

        AKREP

        Parasal sorumluluklarınız artıyor. Yeni karar ve başlangıçlar aşk hayatınıza da etki edecek. Eşinizin hayatındaki parasal değişimler, sizin hayatınızı da parasal olarak etkileyebilir.

        YAY

        Yeniay, kadersel alanınızda gerçekleşecek. Kontrolünüz dışında gelişecek olaylar karşısında dikkatli olmalı, hesapta olmayan gelişmeler yüzünden şartları çok fazla zorlamamalısınız.

        OĞLAK

        Sosyal çevre alanlarınızda bir yeniay oluşacak. Bu yeniayla beraber geleceğe yönelik her tür konu için harekete geçmek mümkün olabilir. Yeni adımlar, projeler gündeme gelebilir

        KOVA

        Sosyal çevrelerde bir organizasyonun sorumluluğunu üstlenebilirsiniz. Yine bu tarihte devreye giren yeniayla beraber kariyerinizde önemli açılımlar, kararlar ve başlangıçlar söz konusu.

        BALIK

        İşlerinizi toparlamak isteyecek ve kariyerinizle ilgili önemli bir sorumluluğun altına gireceksiniz. Yeniay, eğitim, seyahat ve yabancılarla yapılacak olan işlerinizde sizi destekliyor.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ