Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (1 Nisan 2017)

        Bu hafta sonu Ay, İkizler burcunda dolaşıyor. Bugünlerde her zamankinden daha konuşkan ve daha hareketli olabiliriz. Davranışlarımızda bir tutarsızlık olabilir. Bu durum da çabuk karar değiştirmemize yol açabilir. Partnerimizle daha çok konuşmak ve tartışmak isteyebiliriz. El becerisine ve iletişime dayalı işlerde kendimizi bütün yeteneklerimizle ortaya koyabilir ve çevremizden takdir toplayabiliriz.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kişisel adımlarınız ve hayatınızla ilgili kararlar öne çıkabilir. Daha fazla ön planda olacak, görüntünüze yatırım yapacak ve geri planda durduğunuz günlerin acısını çıkaracaksınız.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Nisan başında harekete geçmeyin. Planlar yapmalı, hayatınızı daha da güzelleştirecek projeleri kafanızda kurmalı ve olayları kadersel temalarla yaşayacağınızı bilmelisiniz.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İlişkilerinizde denge kurun. Aşk hayatınız ve sosyal çevreniz fazlasıyla aktif. Eski arkadaşlarınızla daha fazla paylaşım elde edebilir, iş ilişkilerinizde bazı sıkıntılara açık olabilirsiniz.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bu aya kariyeriniz ve çevrenizdeki etkili oluşumlarla “Merhaba” diyebilirsiniz. Göz önünde olacağınız ortamlarda insanlarla olan ilişkilerinize mutlaka dikkat etmelisiniz.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Nisan ayı, kariyerinizde büyüyeceğiniz bir ay olacak. Sosyal çevrenizle beraber yapacağınız planlara odaklanabilirsiniz. Parasal konulardaki sorunlara dikkat etmeniz gerekebilir.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal dengenizi iyi koruyun. Bir yandan elinize para geçebilir, diğer yandan da beklenmedik harcamalarla o para elinizden gidebilir. Algılama kapasiteniz yüksek olacak.

        REKLAM

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel ilişkileriniz ve partnerinizin parasal konuları üzerine dikkatle eğileceksiniz. Bu ay boyunca kendinizi geliştirmek istediğiniz konuların tek tek karşınıza geldiğini görebilirsiniz.

        AKREP GÜNLÜKBURÇ YORUMU

        Ortak parasal işleriniz kafanızı kurcalayabilir. Sizi geliştiren olaylarla her zamankinden daha fazla ilgilisiniz. Hem iş hem de özel hayatınıza daha fazla önem göstereceksiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda veya çocuklarınızla ilgili konularda hareketlilikler devam ediyor. Sosyal çevrenizden alacağınız güzel desteklerle partilerin, eğlencelerin aranılan kişisi siz olabilirsiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Nisan ayını yapılması gereken günlük işlerinizin düzeniyle karşılayacaksınız. Aşk, flört, sportif faaliyetler hayatınızda önemli olacak. Çevrenizle ilişkilerinize özen gösterin.

        REKLAM

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İletişiminizi ailenize ayıracaksınız. Emlak alım, satım, kiralama gibi işleriniz varsa kafanız etkin bir şekilde çalışabilir. Aile hayatınızda konuşulması gerekenleri konuşabilirsiniz.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ay boyunca parasal konularda güzel fırsatlarınız olacak. Aile hayatınıza önem vereceksiniz. İletişimsel işlerinizde güzel sonuçlar alınabilir ama elinizi çabuk tutmalısınız.

        HT MAGAZİN / HANDE KAZANOVA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ