Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Bodrum'da itinayla jigolo servis edilir

        Şimdi gelelim haberturk.com’un kraliçesi Gülin’in “Farklı Bodrum yaz” emrine bugünkü cevabıma. Sakın “O bunu giyiyor, bu şunu takıyor” yazıları beklemeyin, kim ne giyiyor Süreyya Yalçın köpeğine ne taktı, Türkbükü sahilerinde öğle yemeğinde suşi mi lahmacun mi tercih ediliyor inanın bilmiyorum. Bütün gün popomda şort, üstünde rengi solmuş bir tişörtle dolaşıyorum. İlginizi çekerse, herkesin ayağında ünlü “Crocs”lar var. Ama çakma bunlar. Sokaktaki simitçiden balıkçıya kadar herkesin ayağında delikli, renkli dağlar kızı Heidi ayakkabıları. Esnafın yaratıcılığı da bir harika. Simitçinin ayakkabıları cart mavi, kasabınki cart sarı. Herhalde bedava dağıtıldı diye düşündüm. Sordum haziranda 5 YTL’ye satılıyormuş. Şimdi 20 YTL.

        Öğle yemeklerinde balık ekmek, midye tava tercih edenlerdenseniz Bodrum’un içinde seçenek bol. Hem de üç kuruş paraya. Gelelim gece mekanlarına…

        Üç tavsiyem var.

        1-Bodrum çarşısına doğru giderken manavlar arkası denilen bir bölge var. Daracık bir sokak. Sokağın iki yanında karşılıklı meyhaneler, balıkçılar sıralanmış. Favorim Deniz Feneri. Sokaktaki tahta masalardan birine oturun. Harika mezeleri var. Eğer balık isterseniz yandaki balıkçıdan seçiyorsunuz sizin için pişiriyorlar. “Bu sıcakta sokak arasında ne işim var” demeyin sokak koridor gibi olduğundan bayağı esiyor. Üstelik hakiki Bodrumlularla tanışma ve sohbet imkanınız var. Gece 11 civarı seyyar midyeci geliyor. Tanesi 5 kuruş midye dolmalarından ne kadar yiyeceğiniz size kalmış artık.

        2- “Bodrum’da deniz görmeden olur mu?” diyenlere… Halikarnas’a doğru giderken sağda denizin dibinde harika bir restoran, ismi Hey Yavrum Hey. Mezeler ve balık bir tarafa Dağıstan Mantı’sını özellikle öneririm.

        3- İyi de madem “Gece çıkıyoruz iki insan görelim, biraz daha havalı bir yere gidelim” diyenlerdenseniz hadi sizi kırmayayım. Gümüşlük’ün ünlü Akvaryum restoranı Yalıkavak’ta yeni bir yer açmış. Bütün sahile ve upuzun iskelenin üzerine tahta beyaz masalar atmışlar. Işıklandırma mekanın ferahlığı gerçekten de ilgi çekici. Mutfak zaten tanıdık Akvaryum. Özellikle fener kavurmayı öneririm. Masalarda mutlaka bir iki tanıdığa rastlamak mümkün. Biraz süslenin de gidin öyle salaş havayla olmaz. (keşiflerim sürdükçe sizi de bilgilendireceğim.)

        ÇOCUKLU AİLEYE SAHİL ÖNERİSİ

        Unutmadan, “İki bebekle Bodrum’da hangi sahilden denize giriyorsunuz diye feryat figan soran annelere de iki tavsiyem var.

        1-Bitez Halk Plajı. Tek geçerim. Suyu biraz bulanık ama sahil kum, minik taş karışık. Bebekler ve çocuklar için ideal. Üstelik her keseye yönelik restoran mevcut. Gölgelikler harika. Restoranların çoğunda mama sandalyesi var. İlk kez gördüğümde mutluluktan gözlerim doldu. Gülmeyin. Siz iki bebeğe, ayakta yarım yamalak koşuştururken yemek yedirmenin ne kadar zor olduğunu biliyor musunuz?

        2-Dalga. Bitez ile Ortakent arasında. Aktur’un hemen arkasında. Karıştırmayın sahibinin ismi Okan. Yeni tanıştım. Denize sıfır. Çocuklar için ideal. Üstelik miniklere mama, yemek getirmenize bile ses çıkarmıyorlar. Arzu ederseniz çocuklara özel menü yapıyorlar. Şezlongların hemen arkasında dev minderler, yer çim. Düşsünler kalksınlar yüreğiniz hoplamıyor. Akşamüstü çay servisi, ev yapımı kurabiye ikramı bile var. Genelde İstanbul’u bırakıp Bodrum’a yerleşenlerin ve yatçıların mekanı. Gerçekten de çok hoş insanlarla tanışma imkanınız var.

        ÖTEKİ BODRUM

        Bu Bodrum acayip bir yer. Her gün farklı bir yüzüyle karşılaşıyorsunuz. Örneğin buraya hizmet veren bir internet sitesi açılmış. Ortalık ayağa kalktı. Site Bodrum’a gelen kadınlara jigolo buluyor. Yanlış okumadınız, jigolo. Sitenin adresini vermeyi uygun görmüyorum ama tanıtımını paylaşmadan geçemeyeceğim.

        “Tüm Organizasyon Çalışanları Erkektir ve Çalışanlarımızın Tümü Yasal Yaş Sınırı Üzerindedir. Müşterilerimizin Tamamı 21 yaş üzeridir,Hatalı Beyanlardan Organizasyonumuz Sorumlu Tutulamaz.Verdiğimiz Hizmetlerin Hiçbiri Fuhuş Amaçlı Değildir Sadece Sohbet, Dertleşme,Yalnız Yaşayan Kişilerin Özel Davetlerinde Yanlarında Kavalye hizmeti, Fantazilere Uygun Role Play(rol yapma), Erotik Erkek Striptiz Showları gibi Tamamen Müşterilerin İyi Vakit Geçirmelerini Sağlama Amaçlı Eğlence Hizmeti Verilmektedir.Organizasyonumuz Hiçbir Personelini Cinsel ilişki vs. konularda teşvik etmediği gibi Hiçbir müşterisine de Cinsel ilişki Taahhüdünde Bulunmamaktadır, Bunun Dışında Hizmet Esnasında Oluşacak Gelişmelerden Organizasyonumuz Sorumlu Tutulamaz”

        Yani seks garantisi vermiyoruz ama olanlardan sorumlu değiliz iması. Hani yetkilileri kandıralım durumu yani! Devam ediyorum.

        AIDS VE HEPATIT TESTİ

        “Organizasyonumuzda bayanlara evli çiftlere ve gaylere özel saatlik ve gecelik partnerlik hizmetleri büyük bir gizlilik ve müşteri memnuniyeti esasına göre verilir...bayanlara evli çiftlere ayrı gay müşterilerimize ayrı personelimiz hizmet vermektedir...partnerlik hizmeti veren personelimiz 6 aylık periyodik hiv ve hepatit testine tabi tutulurlar isteyen müşterilerimize günlük sağlık raporu temin edilir...Tek yapmanız gereken ulaşım bölümünde ki formu doldurmak ve telefon numaranızı mesajınızda bildirmenizdir...Site editörleri sizinle en kısa zamanda telefonla iletişime gececeklerdir...Bodrum jigolo organizasyonu personeli son derece bakımlı fiziki olarak göze hitap eden erkeklerden seçilir..telefonla ön görüşme yapıldıktan sonra mail adresinize partner secimi için katalog gönderilir...”

        Hadi bakalım buradan buyurun. Hani seks yoktu? Testler ne için peki?

        Katalog ise evlere şenlik. Büyük basın uyuyor diyorum başka bir şey demiyorum.

        Konunun her yanı malzeme.

        1-Sahibi kimdir nedir nasıl hizmet vermektedir? Müşterileri kimlerdir?

        2-Bir jigoloyla röportaj gerçekten de ilginç olur.

        3-Şirket hizmetlerini “Kavalyelik, Yakın koruma ve masaj” diye özetliyor. Hepsi haber diyorum ya size.

        Bu arada jigolo hizmetini ilk kez Levent Arkan keşfetmiş. Onun da bir sitesi var. www.bodrumdahayat.com.Arkan bir Bodrum sevdalısı olarak soruyor:

        1-Bodrum’u yönetenlerden bu rezilliğe dur diyecek bir tek kişi yok mu ?

        2-Güzide Bodrum basını yoğun sıcakların etkisi ile yine uyuyor mu ?

        3-Bodrum’un rantına, tadına sahip çıkanlar; Bodrum’un adına da sahip çıkmanız, onu bu tip akıllara ziyan tecavüzlerden korumanız gerekmiyor mu?

        4-Yarın birileri çıkıp Bodrum’un adı ile genelev açmaya kalkarlarsa ki bu site olduktan sonra o da olabilir, yine seyredecek misiniz ?

        5-Adı fuhuş sektöründe marka olmaya başlamış bir Bodrum’da yaşamayı, çalışmayı, çocuklarınızı büyütmeyi hazmedebilecek misiniz ?

        Bence bu bile tartışma konusu. Bodrum’da genelev açılır mı? Niye olmasın?Şirketin, adını vermeyen bir yetkilisinin yaptığı açıklama oldukça düşündürücü:

        “Bodrum genelev zaten”

        balcicekpamir@haberturk.com

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ